Új forgatási fotók jöttek ki az Az félelmetes bohócáról

A gonosz Pennywise a várva várt második részben a felnőtt főszereplők életét is megkeseríti majd.

Szeptember elején hivatalosan is véget ért az Az 2 forgatása, de eddig csak a rendezőről és a csurom véres főszereplőről, Jessica Chastainól jelent meg fotó. Nemrég viszont a Just Jared hozott le egy exkluzív képösszeállítást egy mocsaras-nádas részen felvett jelenet forgatásáról, amin igencsak félelmetesen néz ki a bohózjelmezben parádézó Bill Skarsgard. Íme:

De más félelmetes dolog is lesz majd a filmben, pár napja ezeket maga a forgatókönyvíró, Gary Dauberman szedte csokorba.

Az Az: Második fejezet 2019 őszén kerül a mozikba, és bár visszatérnek majd benne az első részben megismert gyerekszereplők, a sztori már a felnőtt énjükre fog koncentrálni. Jessica Chastain Beverlyt alakítja, James McAvoy lesz a testvérét elveszítő Bill, Bill Hader a folyton hülyéskedő Richie, James Ransone az asztmás Eddie, Andy Bean a karót nyelt Stan, Jay Ryan pedig a duci Ben. Az Old Spice-reklámokból ismerős Isaiah Mustafa alakítja Mike-ot, akiből felnőttként a könyvek és a drogok rabja lett, és tőle tudják meg a többiek, hogy hiába győzték le gyerekként Pennywise-t, az álmos kisváros alatt rejtőzködő ősi gonosz visszatért! (via Geektyrant)