Új Ikrek-mozifilm a Trónok harca szupersztárjaival? Jöhet!

Schwarzenegger, Danny DeVito és Eddie Murphy mellett Jason Momoa és Peter Dinklage is leporolná 1988-as kultvígjátékot.

Évek óta keringenek pletykák arról, hogy Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito Eddie Murphyvel kiegészülve készítene folytatást az 1988-as Ikrekhez. Erről a projektről túl sok konkrétum sajnos azóta sem derült ki, bejelentkeztek viszont más sztárok is, akik szívesen feltámasztanák ezt a 31 éves vígjátékot!

Peter Dinklage és Jason Momoa a 2011-es San Diegó-i Comoc Conon (fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

 

Az Aquaman sztárja, Jason Momoa Texasban, a San Antonió-i Celebrity Fan Festen egy rajongói felvetésre válaszolva beszélt arról, hogy a Trónok harca tévésorozat egyik legnépszerűbb színészével, a Tyriont alakító Peter Dinklage-dzsel szíves örömest leforgatná az Ikrek remake-jét:

Hű, b*ssza meg, azonnal mondjátok meg, hol kell aláírnom! Naná, hogy megcsinálnám! Csodálatos lenne! Imádtam azt a filmet!

Momoa a rendezvényen megígérte a rajongóknak, hogy rááll a témára, és a Twitteren fog beszámolni arról, ha már elindult ez az Ikrek-projekt.

Jason Momoa és Peter Dinklage a Los Angeles-i Beverly Hilton hotelben, a 2012-es Golden Globe-gála hivatalos HBO afterpartyján dilizik (fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

 

Momoa és Peter Dinklage egyébként országos cimborák, annak ellenére, hogy nem volt soha egyetlen közös jelenetük sem a Trónok harcában. (via Mentalfloss)