Újabb dél-koreai sztárt találtak holtan

A Cha In-ha nevű 27 éves színész három hónapon belül a harmadik fiatal dél-koreai művész, aki meghalt. Az előző két haláleset öngyilkosság volt.

Az 1992-ben született Cha halálhírét megerősítette az ügynöksége is, akik azt írták, ők maguk is telve vannak gyásszal, és hogy arra kérnek mindenkit, hogy ne járuljanak hozzá a pletykák és a halálesettel kapcsolatos spekulációk terjesztéséhez, hogy a családja békében el tudja temetni – így vélhetően sajnos ebben az esetben is öngyilkosságról lehet szó.

Cha In-ha egészen frissen került be a dél-koreai szórakoztatóipari szcénába: 2017-ben debütált egy You, Deep Inside of Me című kisfilmmel, majd a Miss Independent Jieun 2 című websorozatban kapott főszerepet. Ezzel párhuzamosan két tévésorozatban is játszott, a Degree of Love-ban és a The Bankerben. Legfrissebb munkáját, a Love With Flaws című filmdrámát november 27-én mutatták be.

Forrás: IMDb

 

A színész rövid időn, kevesebb mint három hónapon belül már a harmadik fiatal dél-koreai művész, aki az életét veszti. Október 25-én a Sulli nevű énekesnőt találták holtan, miután közzétett egy arról szóló üzenetet, hogy depresszióban szenved. November 24-én pedig egy 28 éves K-popsztár, Goo Ha-ra ölte meg magát szöuli otthonában.

Sulli és Goo Ha-ra egyébként közeli barátnők voltak, és öngyilkosságuk felhívta a figyelmet arra, hogy a cyberbullying a sztárok életét is képes tönkretenni, és hogy a rajongók felől érkező durva kritikák szélsőséges esetben milyen hatalmas károkat tudnak okozni.


(via Independent)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.