Újabb izgalmas jelenetfotó jött ki a Rambo 5-höz

A 72 éves, szomorkás Sylvester Stallone Rambo-késsel és egy polcnyi fegyverrel pózol rajta.

Sylvester Stallone a múlt heti cowboyos forgatási fotók után ismét az Instagram oldalán osztott meg a rajongóival egy képet a Rambo 5-ből. Az új fotón a jól ismert vietnami veterán egy lepukkant bunkerben ücsörög, és egy fegyverállvánnyi puska társaságában, kicsit szomorkásan ellenőrzi, mennyire éles még a Rambo-kése. Stallone annyit írt hozzá: „Rambo fiúszobája”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rambo’s man cave…@rambomovie #rambo5

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

A napokban azt is bejelentette a 72 éves akciósztár, hogy a spanyol színésznő, Paz Vega is csatlakozott a stábhoz. Ő fogja alakítani Carmen Delgadót, azt a riportert, aki segítséget kér az arizonai farmházába visszavonult Rambótól, miután a mexikói drogkartell elrabolja a húgát, hogy eladhassa szexrabszolgának. A Rambo 5: Last Blood címen futó ötödik rész ezek szerint csak Stallone korábbi westernfilmes és drogkartelles ötleteit használta fel, így szinte biztos, hogy nem lesznek benne a korábban emlegetettkatonai kísérleti telepről kiszabadult farkasember-zsoldosok.

A Rambo 5-öt a Börtönyregényt is jegyző Adrian Grunberg rendezi, Matt Cirulnick és Stallone forgatókönyvéből. A premier 2019 őszére várható. (via Geektyrant)