Újabb két sztárral bővült a készülő Zsivány Egyes tévésorozat stábja!

Genevieve O'Reilly és Denise Gough is benne lesznek a Cassian Andorról és a Lázadás megszületéséről szóló produkcióban.

Miközben mi, magyarok hivatalosan a mai napig nem láthattuk a The Mandalorian sorozat 1. évadát (miközben Jon Favreau-ék már a 3. évad forgatókönyvét írják!), a Lucasfilm már az újabb Disney+ csatornára szánt atombombáról, a Zsivány Egyes tévésorozatról csepegteti a friss infókat! Eddig erről a produkcióról csak annyit lehetett tudni, hogy Diego Luna karakterére, Cassian Andorra, és a Lázadók Szövetségének III-IV. epizód közötti megszervezésére fog koncentrálni.

Forrás: Lucasfilm / Fórum Hungary / Port.hu

 

Az már biztos, hogy Diego Luna mellett Stellan Skarsgard és Kyle Soller is benne lesznek az új Disney+ sorozatban. Most viszont újabb két sztár neve bukkant fel:

  • Denise Gough egy egyelőre még ismeretlen karaktert fog alakítani.
  • Genevieve Oreilly viszont most is ugyanúgy a Felkelés politikai vezetője, Mon Mothma lesz, ahogy a 2016-os mozifilmben is ezt az ismert és kedvelt karaktert alakította.
Forrás: Port.hu

 

Azt is lehet tudni még a fentiek mellett a Zsivány Egyes spin off sorozatról, hogy a showrunnere az a  Tony Gilroy lesz, aki forgatókönyvíróként jegyzi a 2016-os mozifilmet (valamint az Armageddont,s a Bourne-trilógiát és az ahhoz csak lazán kapcsolódó Bourne-hagyatékot is). Gilroy fogja rendezni az első két epizódot, a többit pedig ismert és egyelőre még annyira nem ismert hollywoodi alkotók közt osztja majd fel a Disney - ugyanúgy, ahogy a The Mandalorian esetében. (via The Hollywood Reporter)