Újabb sztár csatlakozott a Jared Leto-féle Pókember nélküli Pókember-filmhez

Az angol Matt Smith egy magyar rendező filmjében is szerepelt korábban.

Ahogy arról korábban már írtunk, a Venom után újabb híres Pókember-ellenféllel a középpontban forgat spin-offot a Sony: a vámpír Morbiust Jared Leto fogja megformálni, akihez most Matt Smith csatlakozhat (már a végső tárgyalások folynak vele a stúdiónál). Smith-t korábban a Doctor Who és a The Crown című angol sorozatokban lehetett látni, de benne volt Fliegauf Bence Womb – Méh című koprodukciójában is, legközelebb pedig a Star Wars: Episode IX-ban fog szerepelni.

Matt Smith Eva Greennel a Womb - Méhben. Forrás: Mozinet

 

A tippek szerint 2020. júliusában érkező Morbiust Daniel Espinosa (Instant dohány, Védhetetlen, A 44. gyermek, Élet) rendezi. Azt még nem tudni, Smith kit fog megformálni Leto főgonosza oldalán, de minden bizonnyal valamilyen fontosabb karakter lesz. Rajtuk kívül az IMDb Adria Arjonát (Tűzgyűrű: Lázadás, True Detecitve, 2. évad) jelöli még szereplőnek, ő egy Martine Bancroft nevű figurát alakít majd.

Matt Smith a tavaly Emmyn. Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images

 

A magát ritka vérbetegségéből kikúrálni kívánó biokémikus, dr. Michael Morbius karakterét 1971-ben, a The Amazing Spider-Man című képregényfolyam 101. füzetében alkotta meg Roy Thomas író és Gil Kane képregényművész. A gyógyulás helyett sajnálatos módon vámpírrá változó férfi később szórványosan feltűnt a Marvel képregényekben, 1992-ben pedig saját sorozatot kapott Morbius, The Living Vampire címmel, aminek 1995 áprilisáig 32 füzete jelent meg.


(via Variety)