Újabb sztárok Tarantino új filmjében!

A Once Upon a Time in Hollywood szereposztása két újabb jól csengő névvel gazdagodott.

A Csajok című sorozat révén ismert színésznő, Lena Dunham is szerepet kapott az 1969-es Manson-gyilkosságokat is érintő, alapvetően az ellenkultúra Hollywoodba történt beszivárgását és ennek hatására az egykori fényét vesztő Álomgyárat egy levitézlett tévés westernsztár és állandó kaszkadőre/harcostársa figuráján keresztül bemutató opusban.

Lena Dunham a Csajokban. Forrás: HBO

 

A másik csatlakozó QT egyik kedvenc színésznőjének, Uma Thurmannek és Ethan Hawke-nak a lánya, Maya Hawke, akinek a jelek szerint kezd beindulni a karrierje, hiszen a Stranger Things című menő sorozat most készülő harmadik évadában is szerepet kapott.

Dunham Charles Manson bandájának egyik tagját, Catherine Share-t fogja alakítani, míg Hawke-ról mindössze annyit tudni, hogy egy „virággyereket”, azaz hippit játszik majd. Rajtuk kívül a teljesség igénye nélkül olyan sztárok szerepelnek még a jövő július 26-án érkező Once Upon a Time in Hollywoodban, mint Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt Russell vagy Burt Reynolds.

Maya és Ethan Hawke. Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images

 

A szereplőgárda tehát már most elég népes, ezzel együtt a filmnek még mindig nincs Roman Polanskija. Mint az köztudott, a Manson család által elkövetett gyilkosságok leghíresebb áldozata Polanski felesége, Sharon Tate és meg nem született gyermekük volt, és mivel a sztori szerint Tate a főhősök szomszédjában lakik, gyanítható, hogy Polanski figurája is feltűnik majd a filmben. Még nem tudni, ki fogja alakítani, de Tarantino korábban többször célzott rá, hogy Tom Cruise-t is szeretné megnyerni a produkciónak.


(via The Hollywood Reporter)