Újra együtt a Mrs. Doubtfire sztárjai

Jubileumi vacsorát tartottak a film bemutatásának 25. évfordulója alkalmából. Nézd meg a képeket!

1993 novemberében mutatták be az amerikai mozik a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van című vígjátékot, és a jeles esemény évfordulója alkalmából szerda este összegyűltek páran a szereplők közül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

So this happened. #mrsdoubtfire #reunion #25yearslater

Lisa Jakub (@lisajakub108) által megosztott bejegyzés,

A mostohaapát játszó Pierce Brosnan mellett ott voltak filmbeli mostohagyerekei, azaz Lisa Jakub (Lydia), Matthew Lawrence (Chris) és Mara Wilson (Natalie). A találkozóról a legidősebb Hillard gyereket alakító Jakub szerencsére kirakott egy képet és egy kedves videót is Instagram-oldalára.

S hogy mi történt a gyerekszínészekkel a film premierje óta eltelt negyedszázadban? Matthew Lawrence főleg sorozatokban szerepel (Melissa és Joey, Girl Meets World), és nemrégiben jegyezte el barátnőjét, egy Cheryl Burke nevű profi táncost. Jakub 2001-ben hátat fordított a színészkedésnek, és azóta író lett: 2015-ben You Look Like That Girl, 2017-ben pedig Not Just Me címmel jelent meg könyve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And then there was this. #mrsdoubtfire #reunion #25yearslater

Lisa Jakub (@lisajakub108) által megosztott bejegyzés,

Mara Wilson (akit a Matilda, a kiskorú boszorkány című filmből is ismerhetünk) szintén elég ritkán bukkan már fel filmekben, viszont sikeres szinkronszínész lett belőle (legutóbbi munkái a BoJack Horseman és a Big Hero 6: The Series). Jakubhoz hasonlóan a jövőben inkább írással akar foglalkozni – eddig több cikke és egy színdarabja jelent meg.


(via Consequence of Sound)