Újra együtt a Négy esküvő és egy temetés sztárjai

Közel 25 év után álltak újra össze. Nézd meg a képeket!

One Red Nose Day and a Wedding címmel készül rövidfilm az 1994-es kultikus romkom nyomán, ezúttal is Richard Curtis forgatókönyve alapján. A folytatás – ahogy arra a cím is utal – a Red Nose Day nevű jótékonysági kezdeményezést erősíti, amelynek keretében a gyermekszegénység elleni küzdelemre gyűjtenek pénzt.

2017-ben hasonló céllal készült kisfilmes folytatás a 2003-as Igazából szerelemhez, Red Nose Day Actually címmel. A One Red Nose Day and a Wedding egyszeri alkalommal 2019. március 15-én lesz látható a BBC One-on, majd májusban, az amerikai Red Nose Day alkalmából az NBC-n is leadják.

A rövidfilmben visszatér Hugh Grant, Andie MacDowell, Anna Chancellor, John Hanna, Kristin Scott Thomas és Rowan Atkinson is. Habár a nagyfilm úgy fejeződött be, hogy Grant és MacDowell karaktere összejöttek, és született egy kisfiuk, a színész ezúttal a Lily James által játszott menyasszony apjaként jelenik meg.

A forgatásról Emma Freud script editor, Richard Curtis felesége rakott ki a Twitterre fotókat, és arra is utalást tett, hogy a nagyfilmben viszonzatlanul epekedő Fiona (Kristin Scott Thomas karaktere) végre csókolózik a Grant által megformált Charlesszal.

„Határozottan öregebbek lettünk – de szerintem semmivel sem bölcsebbek. Hatalmas élvezet kigondolni, mi történt ezzel a sok karakterrel azóta – és most

mind újra összejönnek egy ötödik esküvő kedvéért,

és ahogy az lenni szokott, nem minden úgy alakul, ahogy tervezték” – árulta el Curtis.

Ahogy arról nemrégiben hírt adtunk, a Négy esküvő és egy temetésnek lesz egy másik folytatása is, aminek azonban szinte semmi köze nem lesz az eredeti filmhez. A Hulu szériája rebootnak tekinthető, és négy amerikai jó barátról szól, akik egy londoni esküvőn találkoznak újra, ahol sorsfordító esemény történik velük, és a következő évben felfordul mindegyikük szerelmi élete. A sorozatban jut egy kis mellékszerep Andie MacDowellnek is: az egyik főhős édesanyját alakítja.


(via Independent)