Újra együtt Meryl Streep és Nicole Kidman

A Hatalmas kis hazugságok most futó második évada után a sorozatpápa, Ryan Murphy hozza össze őket a Netflixen.

Murphy (Kés/alatt, Glee – Sztárok leszünk!, Amerikai Horror Story) még áprilisban jelentette be, hogy nagyjátékfilmes adaptációt készít a The Prom című önreflexív, meleg tematikájú 2016-os musicalből. A produkció valamikor 2020-ban debütál, és az alkotó lesz a rendezője és az executive producere is.

A projekt a rendező-producernek a Netflixszel való azon együttműködésének a része, amelynek keretében egy sor szérián és filmen dolgozik a streamelős gigacégnél (lásd: The Politician Jessica Lange-gel, a Száll a kakukk fészkére-előzmény Ratched Sarah Paulsonnal és Cynthia Nixonnal vagy a The Boys in the Band Jim Parsonsszal és Zachary Quintóval).

Meryl Streep és Nicole Kidman a Hatalmas kis hazugságok második évadában. Forrás: HBO

 

Jó szokásához híven Ryan Murphy ezúttal is egy rakás sztárt gyűjtött maga köré: a The Prom moziverziójában Meryl Streepen és Nicole Kidmanen kívül szerepel az énekesnő, Ariana Grande, James Corden, Awkwafina (Ocean's 8: Az évszázad átverése), Keegan-Michael Key (Holnapolisz, Predator – A ragadozó) és Andrew Rannells (Csajok, Egy kis szívesség).

A The Promnak egyébként az a sztorija, hogy két musicalsztár csúnyán lebőg az új darabjával, mert annyira nem látnak ki a saját egójukból, hogy nem képesek hitelesen belebújni karakterük bőrébe. Hogy bebizonyítsák, igenis önzetlenek, keresni akarnak egy ügyet, amit felkarolhatnak, hogy így javítsanak az imidzsükön. A Twitteren rátalálnak egy indianai tinédzserlány sztorijára, aki elpanaszolta, hogy nem vehet részt a szalagavató bálján, mert a barátnőjével szeretett volna elmenni rá. A két beképzelt sztár tehát két hasonszőrű barátjával együtt elindul Indianába...


(via E! Online)