Újra együtt Viggo Mortensen és a Zöld könyv rendezője

Az Erőszakos múlt és az Eastern Promises – Gyilkos ígéretek sztárja és Peter Farrelly ismét viccesen nyúlnak majd egy történelmi témához.

A Zöld könyv – Útmutató az élethez 2019-ben egy sor díjat nyert, köztük a legjobb filmnek, a legjobb mellékszereplőnek és a legjobb eredeti forgatókönyvnek járó Oscart, így nem csoda, hogy rendezője, az addig testvérével, Bobby Farrellyvel jórészt őrült vígjátékokat (Keresd a nőt!, Tökös tekés, Dumb és Dumber) jegyző Peter Farrelly újból összeáll a 2018-as mű főszereplőjével, Viggo Mortensennel.

Az új együttműködésről egyelőre nem sokat lehet tudni, csupán annyit, hogy egy, a vietnami háború idején játszódó dramedyről van szó, ami Joanna Molloy és John „Chickie” Donohue The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War című könyvének lesz az adaptációja.

A projektnek most még címe sincs, és Mortensenen kívül nem tudni, ki fog még játszani benne. De az eredeti könyv címéből arra lehet következtetni, hogy a filmben a történelem ismét egy road movie-ba oltott buddy movie-nak szolgál majd hátteréül.

A könyv egyébként az egyik írója, John „Chickie” Donohue igaz története, aki 1967-ben azért lépett be a seregbe, hogy megkereshesse Vietnamban szolgáló gyerekkori haverjait, és ismét együtt sörözhessenek. A Skydance Media berkeiben készülő adaptáció forgatókönyvét Farrelly mellett Pete Jones (Elhajlási engedély) és a Zöld könyvet is jegyző Brian Currie írta.


(via The Hollywood Reporter)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu