Újra kell írni a Star Wars 9 forgatókönyvét

Díjhalmozó brit tévést igazolt le a Disney. Woody Harrelson szerint vicces lesz a Han Solo-film.

Váratlanul új forgatókönyvírót szerződtetett a Lucasfilm a tervek szerint 2019-ben mozikba kerülő Star Wars 9 stábjába - írja a Hollywood Reporter.

Lucasfilm / The Walt Disney Company

 

Aggodalomra állítólag semmi ok: produkcióközeli források szerint a díjhalmozó brit tévés szakember, Jack Thorne (aki nem mellesleg a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab társírója is J.K. Rowling mellett) azért csatlakozott Derek Connolly és Colin Trevorrow mellé, hogy „friss szemmel, új nézőpontból tekintse át” azt a sztorit, amit a Jurassic World összeszokott író-rendező párosa eddig készített. Arról egyelőre nincs hír, hogy milyen mértékben kell újraírni az egyelőre cím nélküli Star Wars 9 forgatókönyvét. Ami viszont biztos: a IX. epizód 2019. május 24-én kerül majd a mozikba.

Lucasfilm / The Walt Disney Company

 

A jövőre mozikba kerülő Han Solo-szólófilmmel kapcsolatban is van új hír: Woody Harrelson, aki a Csillagok háborúja eseményeit megelőző filmben a fiatal Solo mentorát, azaz egy dörzsölt csempészt fog alakítani, azt nyilatkozta az Entertainment Weeklynek, hogy

Ez lesz a legviccesebb Star Wars-film!

Egy kicsit persze furcsa ez a kijelentés azok után, hogy korábban állítólag pont azért rúgták ki a két rendezőt, mert nem is Star Wars-filmet, hanem egy űrhajós-lézerstukkeres, idétlen humorú Ace Ventura 3-at sikerült összehozniuk.