Újra kinyitnak a Cinema City mozik is

Július 2-án a legnagyobb mozilánc, a Cinema City is csatlakozik a már június második felében megnyitott magyar mozikhoz. A hálózat jelentős magyar filmkínálattal és egyes mozikban rövidebb nyitva tartással indítja újra helyszíneit.

A mozihálózat júliusi programjában kiemelt szerepet kapnak majd a magyar filmek, így a Cinema City újra műsorára tűzi többek között Szabó István Zárójelentés című filmjét, a Mészáros Béla, Tenki Réka és Básti Juli főszereplésével készült Seveled című romkomot, a Vad erdők, vad bércek – A fantom nyomában című természetfilm pedig először lesz látható.

A magyar filmek mellett a márciusi filmkínálat is visszakerül a műsorra, így visszatér a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk, a Dolittle, a Bloodshot, a Sötét vizeken vagy Guy Ritchie rendezése, az Úriemberek. Újdonságként pedig érkezik a Jessica Chastain főszereplésével készült AVA és a Juliette Binoche nevével fémjelzett Hogyan legyél jó feleség? A Cinema City emellett tervezi tematikus Star Wars mozimaraton szervezését is.

Az újranyitás után az év második fele a hollywoodi kasszasikerek jegyében telik majd. A moziélményt Christopher Nolan Tenetje, a Disney stúdió élőszereplős Mulan filmje, a Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman 1984, a Magyarországon forgatott Fekete Özvegy, a Nincs idő meghalni című Bond film vagy Tom Cruise Top Gun: Maverick című produkciója teszi teljessé. A mozi részletes programja június 26-tól érhető el, a cinemacity.hu oldalon.

Forrás: Cinema City

 

A járványhelyzet enyhülése mellett a mozihálózat továbbra is kiemelten kezeli munkatársai és a nézők biztonságát és egészségét, ezért

a jegyrendszer az egyes tranzakciók között automatikusan kihagy majd egy helyet,

minden mozis maszkban dolgozik, a közösségi tereket, mosdókat, termeket rendszeres takarítják és fertőtlenítik, a mozik területére pedig kézfertőtlenítőket helyeznek ki. Továbbá a Cinema City Aréna VIP-ban az önkiszolgálás helyett munkatársak szednek a vendégeknek a felszolgált ételekből. A mozilánc emellett kéri, hogy aki bármilyen betegség tüneteit észleli magán, az ne menjen közösségbe.


(via Cinema City)