Újra rémisztget az Az bohóca

Bill Skarsgard a Valami követ sztárja, Maika Monroe oldalán játszik majd egy thrillerben.

A Villains (Gonosztevők) egy fekete komédiába oltott thriller lesz, és az Az gyilkos bohóca és Monroe már alá is írtak rá. A film egy amatőr bűnözőpárosról szól, akik miután betörnek egy kertvárosi házba, a pincében egy leláncolt fiatal lányt találnak – a két szadista fogva tartó pedig mindent elkövet, hogy titkuk ne kerüljön ki a falak közül (ez a kiinduló helyzet eléggé emlékeztet a 2016-os Vaksötét című thrillerre).

Bill Skarsgard az Azban. Forrás: port

 

A Villains a Dan Berk – Robert Olsen alkotópáros projektje, akik 2016-ban felkerültek vele a Black Listre: egy olyan listára, amit minden évben a legjobb meg nem valósult forgatókönyvekből válogatnak Hollywoodban. Berk és Olsen egyébként írt és rendezett már korábban thrillert: közösen jegyzik a 2015-ös Testet, amelyben szintén egy halálosra forduló betörés az alapszituáció.

Maika Monroe a Valami követben. Forrás: port

 

Bill Skarsgardot a nézők az Az után az Assassination Nationben láthatták (amit az idei Sundance Fesztiválon mutattak be), 2019-ben pedig érkezik a bohócos horror második része. Maika Monroe a Valami követ óta Az 5. hullámban, A függetlenség napja: Feltámadásban és az Otthonom Palos Verdes című Jennifer Garner-filmben szerepelt. Idén mutatják be az amerikai mozik Hot Summer Nights című filmjét, amelyben Timothée Chalamet-vel, a Szólíts a neveden sztárjával játszik együtt.


(via Hollywood Reporter)