Újra szuperhős lesz a Hobbit szuperdögös sztárja!

Készül a Hangya 2 és a Bosszúállók 3, jön a Thor 3 és A galaxis őrzői 3! Marvel-hírek, ömlesztve.

Manapság már nem nagyon van olyan szórakoztatóipari szaklap vagy online mozimagazin, ahol ne szuperhősösfilmekről szólna minden második hír. Nincs persze ezzel semmi baj – amíg a sok agyzsibbasztó fércmű és CGI piffpuff között készülnek olyan gyöngyszemek is, mint A hangya vagy A galaxis őrzői 1-2. Össze is szedtük egy csokorba az elmúlt néhány nap legfontosabb Marvel-híreit!

Nagyon menő az Empire magazin borítója, mivel az idei év legnagyobb kérpegényfilmes durranása, Thor: Ragnarök a főszereplői, a címbéli viharisten és a gladiátorszerkós Hulk feszítenek rajta! Premier: 2017. november 2.

Gőzerővel készül a Bosszúállók: Végtelen háború, ami a Marvel tervei szerint 2018 tavaszán fog mozikba kerülni, és benne lesz a Bosszúállókon kívül a teljes Galaxis Őrzői-csapat, plusz Pókember és Doctor Strange is! Egy kiszivárgott forgatási fotón ugyanis a derék hálószövőt látták, amint a nagyképű doki önjáró vörös palástjával battyog az utcán. (via Geektyrant)

Kijött egy fergeteges A galaxis őrzői 2-höz, annak örömére, hogy a Marvel eddigi legmenőbb sci-fije megjelent dvd-n is. (via Geektyrant)

James Gunn rendező Rocket Raccoonon és Grooton kívül minden galaxisőr lecserélne a Guardians of the Galaxy Vol. 3-ban, írja az IGN. Új szereplőnek pedig behozná Adam Warlockot, akit a pletykák szerint Matthew McConaughey játszana majd. Igaz, ezt maga Gunn cáfolta, mert szerinte az Oscar-díjas sztár „túl öreg” erre a szerepre – bár szerintem tökmindegy, hány éves a színész, aki Warlockot alakítja, hiszen egy szuperképességekkel rendelkező, emberfeletti erejű, állóképességű, gyorsaságú és kitartású varázslóról van szó!

Elstartolt a Hangya és Darázs címen futó Ant-Man 2 forgatása. Az első munkanapon a női főszereplő, Evangeline Lilly ki is rakott egy werkfotót a Twitterére. Maga a film 2018. július 6-án kerül majd a mozikba. (via Movieweb)