Uma Thurman elmondta, melyik jelenet forgatása volt a legijesztőbb számára a Tarantino-filmekben

Az, amikor élve eltemették egy koporsóban a Kill Billben? Vagy amikor 88 őrült nindzsával kellett harcolnia?

Uma Thurman jelenleg épp Franciaországban népszerűsíti legújabb tévésorozatát, a Netflixnél leforgatott Chamberst. Itt kérdezték meg tőle, melyik volt a Quentin Tarantinóval leforgatott filmekben a legelképesztőbb, legfélelmetesebb jelenete. Vajon az, amikor adrenalininjekciót döftek bele a Ponyvaregényben? Vagy amikor élve eltemették egy szűk koporsóban a Kill Billben, aztán meg 88 őrült nindzsával kellett harcolnia? Esetleg az az autós száguldozás a Kill Billben, amiből botrány lett, miután nyilvánosságra került, mert rosszul készültek fel a jelenetre, és a színésznő majdnem meghalt?

Nos, egyáltalán nem ezeknél a jeleneteknél rettegett a 48 éves színésznő! Hanem akkor, amikor mezítláb kellett táncolnia John Travoltával a Ponyvaregényben!

A színésznő ugyanis huszonévesen nagyon ügyetlennek érezte magát ennél a jelenetnél – viszont miután elkezdte a ma már ikonikus, de valójában tényleg nagyon fura mozdulatokat, nem is akarta abbahagyni a táncolást:

Azt hiszem, mindvégig táncolnom és harcolnom kellett az életemért. Még ma is poszttraumás stresszt kapok, ha vissza kell néznem. Nagyon intenzív élmény volt... Soha semmitől nem rettegtem úgy, mint a tánctól, mert rettenetesen bizonytalannak éreztem magam akkoriban. Magas voltam, nyegle, ügyetlen és nagyon fiatal. De amint elkezdtem táncolni, úgy bele jöttem, hogy abba sem akartam hagyni. Olyan volt, mint egy valóra vált álom!  

(via Uproxx)