Uma Thurman megrázó videót posztolt a Kill Bill forgatásán történt balesetéről

A színésznő hétvégén a The New York Times interjújában mesélt arról, hogy hogyan zaklatta Harvey Weinstein, de még ennél is meglepőbb, amit Quentin Tarantinóról és a Kill Bill forgatásáról mondott.

A színésznő arról számolt be a lapnak, hogy Quentin Tarantino a Kill Bill forgatásán meglehetősen borzalmasan viselkedett vele, és egyenesen belekényszerítette egy olyan autós jelenetbe, amiben tudta, hogy az autó hibás, és az egyenes útszakasz helyett – amivel egyébként hitegette a színésznőt – egy kanyargós, csúszós úton kellett száguldania 60-70 km/órás sebességgel, hogy megfelelően lobogjon a haja. A jelenet felvétele balesettel végződött, melyet rögzítettek is, de a felvételt Tarantino hosszú ideig nem volt hajlandó odaadni a színésznőnek.


Uma Thurman a baleset eltitkolását megbocsáthatatlannak nevezte. A színésznő és Tarantino viszonya ezután meg is romlott, ami a felvételt elnézve nem is csoda. Thurman az autót az interjúban „haláldoboznak” nevezte, vagyis szinte biztos volt benne, hogy baleset fog történni. A színésznő Instagramján osztotta meg a balesetről készült felvételt ezzel a felirattal: A teljes leleplezésért most kiposztolom ezt a klipet. A körülmények a gondatlan veszélyeztetés büntetőjogi kategóriába esnek.

via NME