Undorító módon állt bosszút a Hellboy filmek sztárja Harvey Weinsteinen

Habár Ron Perlman az ízléstelen csínyt még jóval a producer szexbotrányának kirobbanása előtt követte el, biztos utólag is nagyon sokan hálásak neki.

A rózsa neve, az Elveszett gyerekek városa, az Alien 4.: Feltámad a Halál, a Penge 2., a Pokolfajzat és a Hellboy 2. – Az Aranyhadsereg érdekes fizimiskájú sztárja még a Weinstein botrány kirobbanása után félévvel, 2018 nyarán írta ki a Twitterre a hírhedt anekdotát.

„Meséltem már nektek, hogy Harvey Weinstein azt mondta nekem, hogy mindenképpen rázzam meg a kezét egy jótékonysági partin, szóval bementem a férfi vécébe, össze-vissza pisiltem a kezem, aztán rögtön beálltam a sorba, ahol fogadta a vendégeket?”

– olvasható Perlman közel kétéves bejegyzése.

A színész most adott a The Daily Beastnek egy hosszú interjút, amiben részletesebben is beszámolt az eseményről. „Azt hiszem, 2001 körül lehetett, mert a Penge 2-t forgattam Guillermóval (Guillermo del Toro – a szerk.) Prágában, és volt pár szabadnapom, szóval leszaladtam a Cannes-i Filmfesztiválra. Ott történt az eset. Sosem volt kapcsolatom Harvey-val, de el akartam menni a jótékonysági partira, amit adott, és amikor felhívtam, hogy kérjek tőle egy jegyet, igazi sz*rházi disznóként viselkedett.

»Ki vagy te, hogy erre kérsz? Tudod, ki vagyok én?« – üvöltötte. Azt hitte ugyanis, hogy a Revlon-os fickó hívását viszonozza (Ron Perelman befektetőnek a Revlon divatcégben is volt részesedése – a szerk.), és amikor rájött, hogy én csak a színész vagyok, rögtön rám öntötte a dühét. Én meg mondtam neki, hogy időközben sikerült magamtól jegyet szerezni, szóval azért ott leszek este.

Erre ő azt válaszolta, hogy akkor mindenképpen rázzam meg a kezét tiszteletem jeléül. »Hát abban biztos lehetsz, Harvey« – mondtam. És a többi már történelem” – mesélte a site-nak Perlman, aki egyébként azoknak is válaszolt a Twitteren (köztük például Donald Trump Jr.-nak), akik azt hiányolták, miért nem valami nagyobb dolgot tett az erőszaktevő producer ellen. Azt írta, nem tudott a filmes mocskos dolgairól, csak azt tudta, hogy egy „arrogáns p*cs”, ezért ennek megfelelően cselekedett.


(via Uproxx)