Vajon melyik filmjére a legbüszkébb a 73 éves Slyvester Stallone?

Az akciófilmek sztárja 8 alkalommal forgatott filmet Rockyról – az egyik ezek közül azóta is örök kedvenc nála.

Sok kollégájához hasonlóan Slyvester Stallone is otthon tölti a napjait a koronavírus-járvány idején, és amellett, hogy gyúrogat egy kicsit a saját edzőtermében, minden nap igyekszik megválaszolni egy-egy kérdést az őt követő 11,9 milliós Instagram-rajongótábornak. Most például az került szóba, hogy a hozzá befutó, több ezer kérdés között rendszeresen visszatérő elem, hogy a rajongói tudni akarják: melyik filmjére a legbüszkébb? A 71 éves akciósztár ezt felelte a kérdésre:

Az igazat megvallva a legjobb filmem természetesen a Rocky. Amire viszont leginkább büszke vagyok, az a Rocky Balboa. Mert senki sem akarta megcsinálni. Hat éven keresztül ültem rajta, miközben folyamatosan megpróbáltam volna elkészíteni ezt a filmet. Amikor végül bemutatták, nagyon büszke voltam rá, mert tudtam, min kellett keresztülmennünk ahhoz, hogy elkészítsük.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Answering the questions of the fans have asked

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Stallone életművét valóban elejétől végigkíséri Rocky Balboa (John Rambo mellett természetesen). A legendás ökölvívó ezekben a filmekben bukkant fel a három Oscar-díjjal jutalmazott, 1976-os Rocky óta:

És ha minden igaz, jön még egy  Creed III. is valamikor, bár Stallone korábban többször is azt nyilatkozta, hogy ahhoz már neki személy szerint nem sok köze lesz. (via Movieweb)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu