Vasember visszatér az önálló Fekete Özvegy-mozifilmben!

De hogy hogyan, az már spoileres! Csak az olvassa el a cikket, aki már látta a Bosszúállók: Végjátékot!

VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!!!

Szóval ugye aki már látta a Bosszúállók: Végjátékot, az tudja, mi a helyzet Vasemberrel. Te nem tudod? Akkor ne is olvasd inkább tovább ezt a cikket!

Forrás: Marvel / The Walt Disney Company

 

Szóval Vasemberrel történt, ami történt (meghalt, feláldozva magát nemcsak az emberiség, de az egész világegyetem megmentése érdekében!), de azért a filmenként 50-75 millió dollárt kereső Robert Downey Jr. nem hagyhatja ám ott ilyen könnyen a Marvelt! Korábban mi is megírtuk, hogy a Disney+ csatornán debütáló Ironheart tévésorozatban az új Vasember, Riri Williams Tony Stark hologramjával, egy mesterséges intelligenciával fog társalogni, aki természetesen úgy fog kinézni, mint Robert Downey Jr.

Most viszont itt a bombahír: Tony Stark a 2020-ban mozikba kerülő Fekete Özvegyben is vissza fog térni, mivel Scarlett Johansson részben budapesti helyszíneken forgatott, saját szuperhősfilmje előzménysztori lesz (hiszen ugye ő sem élte túl a Bosszúállók: Végjátékot).

Forrás: Twitter

 

A végére még egy Vasember-érdekesség! Az első, 2008-as mozifilm végén, amikor Nick Fury először beszélt Tony Starknak a S.H.I.E.L.D. speciális véderő egyletéről, a Bosszúállókról, akkor bizonyos mutánsok közeledtére figyelmeztetett. Ez a végső változatban ki lett cserélve más fenyegetésre, de sokan most azt látják bele, hogy akkoriban Kevin Fiege, a Marvel stúdió producerpápája talán épp egy Bosszúállók-X-Men crossovert tervezgetett... Ez viszont annak ellenére sem derült ki pontosan, hogy ő maga hozta nyilvánosságra a neten a lenti alternatív befejezést. (via The Independent & Geektyrant)