Vasgólemmé gyúrta magát az amúgy sem cingár Henry Cavill – FOTÓVAL!

Supermannél is izmosabb lett a 35 éves sztár, holott nem is fog mostanában szuperhősfilmben szerepelni!

A daliás Acélembernél is izmosabbra pattintotta ki magát Hollywood egyik legfelkapottabb brit színésze, Henry Cavill! A 35 éves sztár ugyanis egy életnagyságú, műanyag Superman-bábu mellett pózolva mutogatta a muszklijait egy friss Instagram-fotón:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I don't always workout, but when I do, I workout with Superman. #Superman #GymStuff @FlexGymBudapest

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés,

A képhez ezt írta:

Nem edzek egyfolytában, de amikor igen, akkor Supermannel edzek!

Azt viszont nem nagyon tudni, mi miatt gyúrta ki magát ilyen látványosan a színész, hiszen Superman főszereplésével nem nagyon készül mostanában új mozifilm a Warner háza táján. Tavaly ősszel mindenhol azt pletykálták: Henry Cavill megunta a szuperhősködést, kevesli a 14 millió dolláros gázsit és kreatív vitába keveredett a stúdióval, ahol Batman és Superman helyett a jövőben inkább Wonder Womant tolnák előtérbe. Hogy ezekből mi igaz, nem igazán tudni. Az viszont biztos, hogy a színész neve mostanában már tényleg inkább a Witcher tévésorozat kapcsán kerül elő, és nem egy új Superman-mozifilm miatt.

Ríviai Geralt a Witcher 3-ban (fotó: CD Projekt RED)

 

Csakhogy a sorozat és a Witcher-játékok főszereplője, Geralt – ahogy az a fenti jelenetfotón is látszik – izmos fickó ugyan, de egyáltalán nem egy szénné gyúrt, muszklimiska alkat. Persze könnyen lehet, hogy a sorozatverzióban majd az lesz. (via Digitalspy)