Véget ért a Rambo 5 forgatása, Stallone szívszorító videóban búcsúzik

Nem lesz több Rambo-folytatás, és Rockyt is nyugdíjazza a 72 éves sztár.

Nem sokkal azután, hogy Sylvester Stallone bejelentette, hogy nem vállal több Rocky-folytatást, a 72 akciósztár videóüzenettel jelentkezett az Instagramján: vége a Rambo 5 bulgáriai forgatásának, örökre szögre akasztja a morcos vietnami veterán a kését, a piros kendőjét és a robbanó nyilait. Nem lesz több Rambo-film:

Hát, ennyi volt. Ez volt az utolsó forgatásom. A Rambo 5: Utolsó vér tényleg az lesz, aminek nevezik: az utolsó film. Hihetetlen utazás végére értem, tényleg hihetetlen volt ez az egész, amit számomra Rambo karaktere a 80-as évek óta adott. Senki sem akarta akkor megcsinálni. Ami azt illeti, én is csak a tizenegyedik voltam a főszereppel megkeresettek sorában. Az emberek azt gondolták, ez a projekt el van átkozva. Én viszont azt mondtam: ez egy hihetetlen, soha vissza nem térő lehetőség! Nagy utat tettünk meg azóta, köszönöm mindenkinek, aki támogatott ebben!
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s a long long road that has been traveled ... thank you for the support...

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

A Rambo 5 elég kacskaringós úton jutott el a kéthónapos bulgáriai forgatásig. A 2008-as John Rambo rá egy évre már egy tévésorozatban folytatódott volna, amiben Rambo fia játszotta volna a főszerepet. Stallone is benne lett volna a stábban, ám végül ez a terv kudarcba fulladt. 2009-ben egy másik projekt is elindult: a Rambo 5: Savage Hunt, miután Stallon elolvasta a Savage Hunt című akcióregényt, és ennek ahtására készült egy Ragadozó-szerű forgatókönyv, amiben a Rambo a dzsungelben harcolt volna egy szörnyeteggel. Ez később tovább módosult arra, hogy az ellenfél inkább egy csapatnyi kormánykísérletek során génmódosított farkasember-zsoldos legyen. Ez módosult később arra, hogy inkább a mexikói drogkartel legyen az ellenfél – viszont az eredeti Savage Huntból ettől függetlenül Stallone leforgatna egy mozifilmet valamikor 2019-ben!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This area turned out to be a great location for filming Rambo… Last Blood.

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

A Rambo 5-ben tehát John Rambo poszttraumás stresszben szenved a sok háborús bevetéstől, nyugdíjas éveiben állandó ápolásra szorul. Ettől eltekintve azért nyugisan telnek a napjai Arizonában – vagy a farmján dolgozik, vagy a kocsmában ücsörög. Ám egy nap az őt ellátó Maria borzalmas híreket hoz: két lányát, a 29 éves Carment Delgadót (Paz Vega) és a 8 éves Melissát elrabolta a mexikói drogkartell! Carmennek sikerült elszöknie, de a kishúga fogságba esett. Rambo természetesen elindul, hogy egymaga leszámoljon a bűnbandával, de kis híján belepusztul, hiszen a történet szerint itt már 70 éves! Három hétbe telik, mire súlyosan sebesült hősünket összefoltozzák, aki ekkor elhatározza, hogy most már ennyi idősen egyedül, egyszemélyes hadseregként nem sokra megy a gonosztevőkkel szemben, ezért második nekifutásra már Carmen segítségével számolja fel az emberrablókkal. (via Movieweb)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Three more days ago!!!#rambo5

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,