Végre tényleg itt van a Rambo V – Utolsó vér előzetese!

A napokban már kiszivárgott a Cannes-i Filmfesztiválon vetített trailer, amit azonban rögtön le is szedtek. Nézd meg Rambót, ahogy szembesül a múltjával!

A közel kétperces teaserben azt láthatjuk, hogy a főhős egy ranchen tengeti öreg napjait. A férfi eközben először a szeretteiről beszél, akiket elveszített, majd azt mondja: eljött az idő, hogy szembenézzen a múltjával – eközben pedig elkezdni élezni a kését.

Ezt követően kapunk egy rövid ízelítőt abból, ahogy John Rambo jó szokásához híven egyszemélyes hadseregként elkezdi aprítani az ellent, a legkülönfélébb eszközökkel, miközben szól a country muzsika. A kedvcsináló tetőpontja azonban természetesen annál a pontnál érkezik el, amikor megfeszíti az íját.

A teaser trailer egyébként elég meggyőzőre sikerült, szóval reméljük, a film is ütős lesz. Össze kell szedniük egyébként magukat a készítőknek, hiszen a legutóbbi Rambo mozi, a nemes egyszerűséggel Rambo (illetve a magyar mozikban John Rambo) címmel vetített negyedik felvonás óta már tizenegy év telt el, így eléggé felfokozták a rajongók érdeklődését.

Az előzetesből sajnos még nem sok minden derül ki a Rambo V – Utolsó vér sztorijáról. Korábbi hírek szerint azonban a franchise-t lezáró film arról szól, hogy a visszavonult exkatona kislányát elrabolja egy mexikói drogkartell, ezért az immár hetvenéves hős másik, idősebb lányával együtt (őt Paz Vega játssza) elindul kiszabadítani. Az Utolsó vért egy nappal az amerikai premier előtt, szeptember 19-én mutatják be a magyar mozik.


(via Lionsgate)