Vérivás és zászlóégetés helyett inkább szerelmes lesz a fociultra

A Becsúszó szerelem című magyar romkom első előzeteséből kiderül, milyen az, ha egy focidrukker igazán szeret.

Az európai romantikus komédiák szellemében fogant alkotás november 12-től lesz látható a hazai mozikban. Az Isteni műszakból ismert Ötvös András és a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója, az első filmfőszerepét alakító Gombó Viola Lotti közreműködésével vászonra vitt érzékeny témájú, érzelmes, humoros történet bepillantást enged a focidrukkerek lelkes, de ellentmondásos világába, az örökbefogadás bonyodalmaiba és a gyerekvárás mindenki életét fenekestül felforgató helyzetébe.

A Becsúszó szerelem további szerepeiben olyan színészek láthatók, mint a drukkerek vezérét alakító Thuróczy Szabolcs, a fanatikus Kinizsi Black Army oszlopos tagjait megformáló Piller Ádám, Orosz Ákos és Hajdu Szabolcs, az ellentábor hangadóját hozó Szabó Simon, valamint Stefanovics Angéla, Tenki Réka, Rajkai Zoltán, Pelsőczy Réka és Urbanovits Krisztina.

A Nemzeti Filmintézet 394,3 millió forintos gyártási támogatásával forgatott romantikus vígjátékot a második játékfilmjét jegyző Nagy Viktor Oszkár rendezte, aki korábban a 40. Magyar Filmszemlén Gene Moskowitz-díjjal kitüntetett Apaföldet is készítette. A film sztorija szerint Gyula (Ötvös András), az elkötelezett fociultra és felesége, Mariann (Stefanovics Angéla) gyereket szeretnének.

Miután kiderül, hogy a férfi nemzőképtelen, és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel (Gombó Viola Lotti), hogy magukhoz veszik hamarosan születendő gyermekét. A terv mindannyiuk életét fenekestül felforgatja. Gyulának ettől kezdve folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le elvakult focirajongó barátai előtt, a magánélete pedig további nem várt fordulatokat tartogat a számára, hiszen Ámor nyilai a legváratlanabb helyről találnak a szívébe.


(via Vertigo Média)