Veszettül örülünk a Deadpool 2. új szereplőjének

Az imádnivaló, vagány kissrác a Vademberek hajszájából csatlakozott a Deadpool stábjához.

Javában forog a Deadpool második része, és ahogy lenni szokott, szép lassan adagolják is az újabb infókat. Mivel a nagypofájú rútság Ryan Reynolds szerelemgyereke, általában tőle kapjuk a friss híreket, a szerepéhez illő keresetlenséggel. Most az Instagramján osztotta meg a következő képet, amelyen a Vademberek hajszájából ismert kissrácot viszi a hátán.

Aki szeretne egy fantasztikus vidám, életvidám filmet nézni, és még nem látta a Vademberek hajszáját, nézze meg mielőbb, és fenemód jókedve lesz tőle (mi is írtunk róla). A főszereplő srác, Julian Dennison pedig egyszerűen zseniális, hihetetlenül szeretnivaló. 

A Vadembereket jegyző Taika Waititi (aki most a Thor: Ragnarökkel foglalatoskodik, amit ezért nem győzünk eléggé várni) Twitteren fejezte ki örömét. Az biztos, hogy néző és alkotó is jól járt ezzel a választással.

Közben a Cable-t játszó, a szerep miatt kigyúrt Josh Brolin is bejelenetkezett, hogy már maszkírozzák a filmhez. Ő lesz Cable, a képregény szerint a jövőből jött, szűkszavú, zord igazság bajnoka - azaz Deadpool tökéletes ellentéte, és a képregényekben legendás párost alakítottak.

A filmet a John Wick első részéből átigazolt David Leitch rendezi,  és várhatóan ugyanolyan gátlástalan és megalkuvásmentes lesz, mint a remek első rész. Előreláthatólag 2018 június 1-jén mutatják be.