Veszettül vicces trailert kapott A Hangya és a Darázs!

Kit érdekel a Bosszúállók, ha olyan szuperhősök bunyóznak, akik bármikor összemehetnek?

Eddig is mindig nagyon lelkesen írtuk meg itt a Port.hun, ha felbukkant a neten A Hangya és a Darázs egy-egy új jelenetfotója vagy trailere. Nem csoda, hiszen már ezekbe a kis reklámanyagokba sokkal több eredetiséget és humort pakoltak bele a Marvel Entertainment agytrösztjei, mint az eddigi összes szuperhősfilmjükbe együttvéve! Nem hiszed? Akkor nézd meg a legújabb trailert!

Ugye, mennyire zseniális a kicsinyítős-nagyítós technológia virtuóz használata? Például amikor az autós üldözés közepén hőseink Matchbox-méretűre zsugorodnak, a bunyóban meg gigantikussá változtatott sótartókat hajigálnak! Ráadásul ebben a részben Hangya (Paul Rudd) már óriásira is képes megnőni, újabb poénforrásokat behozva ezzel: játszva elpöcköli a bűnözők gépfegyverét, teherautókkal rollerezget a nagyvárosban, sőt, Godzillaként riogatja a sétahajók utasait!

Persze, hogy ne csak a móka, a kacagás meg a zsiványkodás legyen jelen a Pym Művek szuperhőscsapatában, hanem az ész is, a tolvajból lett Scott Langhoz betársul Dr. Hank Pym eddig széltől is óvott lánya, Hope (Evangeline Lilly) is. Szükség is lesz a segítségére, mivel az aktuális főgonosznak, Ghostnak is ugyanilyen kicsinyítő-nagyító technológiája van, mint Pyméknek, de a valóságmanipuláló képességei sokkal durvábbak, mert ő már megjárta a hírhedt nanovilág legsötétebb bugyrait is. 

Azt viszont nem nagyon magyarázták meg eddig, mit csinált Hangya és Darázs a Bosszúállók: Végtelen háború idején? Nem mentek el Thanosszal hadakozni? Ott voltak, csak kicsivé változva, ezért nem látták a nézők? Többek között ezekkel a kínzó kérdésekkel viccelődik a Marvel Entertainment a napokban kijött, másik új videóval:

A Hangya és a Darázs magyarországi premiere  július 26. lesz. (via Independent)