Will Smith a Williams lányokkal vigasztalódik

A sztár kikerült ugyan az Öngyilkos osztag folytatásából, de így sem fog sokáig unatkozni – erről Venus és Serena Williams teniszezők gondoskodnak.

Smith-t legközelebb az élőszereplős Aladdin remake-ben láthatjuk (borzalmas kék Dzsiniként), majd szintén még az idén jön a Gemini Man, de már javában forgatják Martin Lawrence-szel a Bad Boys For Life című folytatást is. Majd a Bright 2. következik, ám a sztárnak mindezek után eddig nem volt mit csinálnia, mivel mégsem lesz benne a 2021 nyarán érkező Öngyilkos osztag 2-ben.

Venus, Richard és Serena Williams 2012-ben. Forrás: Julian Finney / Getty Images

 

Most azonban kiderült, hogy a 2001-es Ali után (amiért Oscar-jelölést érdemelt) a színész ismét egy, a sport világában játszódó életrajzi filmben játszhat. A King Richard című projektben ő formálná meg Richard Williamst, a két teniszlegenda, Serena és Venus Williams édesapját, egyúttal edzőjét.

A tervezett alkotás forgatókönyvével még csak most házal Zach Baylin, aki egyáltalán nem számít tapasztalt forgatókönyvírónak, ám a King Richard scriptjét a Black List a tavalyi évben beválasztotta a legjobb meg nem valósult hollywoodi forgatókönyvek közé. Ezzel a ténnyel és Will Smith-szel a főszerepben minden bizonnyal hamar lecsap a produkcióra valamelyik stúdió.

Venus, Richard és Serena Williams 1991-ben. Forrás: Paul Harris / Online USA / Getty Images

 

Richard Williams mindenféle háttér nélkül kezdte el edzeni lányait azok négy-, illetve ötéves korában. A közös munkának köszönhetően Serena 23, Venus hét Grand Slam-győzelemmel büszkélkedhet, együtt pedig 14 Grand Slamet nyertek.


(via Uproxx, Variety)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu