Will Smith-ék elég elgyötört arccal pózolnak a Bad Boys 3 új fotóján

Mindketten elmúltak már 50 évesek, de azt ígérik, odateszik magukat a legújabb akciófilmjükben.

Will Smith kacsintós pénztárcákra emlékeztető 3D-képet tett ki nemrég az Instagramra saját magáról és az 53 éves Martin Lawrence-ről, amint épp a Bad Boys 3 forgatásán feszítenek kicsit elgyötört arccal, de nagyon lelkesen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

FIRST LOOK! Theeeeey’re BAAAAaaaack! :-) @badboys ⁣ ⁣ ????: @westbrook @jas

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

A 2020. január 17-én mozikba kerülő film Bad Boys for Life (helyesebben: for Lif3) munkacímmel forog Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezésében, Chris Bremner, Peter Craig és Carnahan forgatókönyvéből. Will Smith-ék ugyanazt a két Miamiban szolgálatot teljesítő zsarut fogják alakítani, mint az előző két részben: ezúttal egy Armando Armas nevezetű, kegyetlen drogbárót kell elkapniuk, akit Jacob Scipio alakít. A történetben fontos szerepe lesz a 40 éves mexikói színésznőnek, Paola Nuñeznek is, aki Will Smith karakterének exbarátnőjét, egy szarkasztikus humorú kriminálpszichológust alakít. Smith és Martin Lawrence ugyan már mindketten elmúltak 50 évesek, de korábban azt ígérték, ugyanolyan szórakoztató filmet fognak forgatni, mint amilyen a legelső, 1995-ös volt.(via Geektyrant)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu