Will Smith meglepetés fellépésre készül Budapesten

A sztár Gemini Man című, hazánkban forgatott új filmjét kíséri fővárosunkba szeptember 24. és 26. között, és most kiderült, hogy elő is ad majd valamit. Nézd meg a színész-rapper ezt beharangozó videóját!

„Normál esetben sosem próbálok, mert a próbálás csíráknak való!”

– viccelődik a Facebook oldalára feltett videóban Smith, aki azt is beleírta az „I'm Coming Back To Budapest!” kezdetű posztba, hogy DJ Jazzy Jeff-fel együtt fog fellépni szeptember 25-én a Szent István Bazilika előtti téren, ezenkívül hogy elhoz egy részletet a Gemini Manből is, és hogy éppenséggel pont aznap lesz a szülinapja.

A bő félperces képsorban nagyon röviden beleshetünk a próbafolyamatba is, így hallhatjuk a sztárt rappelni, és azt is megnézhetjük, ahogy bohóckodva előad egy vicces táncot. Ahogy arról korábban már írtunk, Will Smith, valamint hazánkban forgatott akció/sci-fije, a Gemini Man rendezője, Ang Lee, továbbá producerei, Jerry Bruckheimer és David Ellison is itt lesznek szeptember 24. és 26. között a film megjelenése alkalmából (amelynek a magyar premierje egyébként majd csak október 10-én lesz).

A Gemini Man több jelenetét is Budapesten forgatták, a filmben így a magyar főváros több meghatározó nevezetessége is felbukkan majd. Az alkotás egyébként arról szól, hogy egy Henry Brogan nevű elit gyilkost hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, aki saját fiatalkori kiadásának tűnik, és a jelek szerint előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését...


(via MusicPress)