Will Smith őszintén beszélt az Oscar-pofonról

Az idei Oscar-gálán Chris Rockot lepofozó sztár az incidens óta először szerepelt késő esti talkshow-ban, a The Daily Show With Trevor Noah címűben.

Az interjú során Smith felelevenítette az Oscar-gála történéseit: azt mondta, „rettenetes” este volt, és lehet kutatni a részleteket és nüanszokat, de a lényeg az, hogy „elvesztem”. „Az a legfájdalmasabb része a számomra, hogy kiakadtam, és ezzel más embereket is kiborítottam. Most már teljesen megértem azt a gondolatot, amikor azt mondják,

az, hogy az embereket bántják, bántja az embereket”

– mondta a színész.

Will Smith az Oscar-gálán. Forrás: Neilson Barnard / Getty Images


„Sok minden volt a fejemben. Egyszerre voltam az, aki megütött valakit, és a kisfiú, aki végignézi, ahogy az apja megveri az anyját, és ez mind rám szakadt abban a pillanatban. És rájöttem, hogy én nem ez akarok lenni” – tette hozzá. Miután a műsorvezető is elmondta a véleményét az esetről, miszerint úgy gondolja, Will Smith hibát követett el, és ez az eset nem a valódi személyiségét tükrözi,

a közönség éljenezni kezdett, a sztár pedig könnyezni.


„Mindig is Superman akartam lenni, de hát rá kellett jönnöm, hogy én is csak egy ember vagyok, sőt arra is, hogy egy esendő ember vagyok. De még mindig megvan a lehetőségem, hogy kimenjek a világba és oly módon járuljak hozzá a dolgokhoz, ami megtölti a szívemet szeretettel, és remélhetőleg segít más embereknek” – nyilatkozta a színész.


A talkshow előtt Smith már elmondta a véleményét arról (de egyébként az adásban is szóba került), milyen fogadtatásra számít új filmje, az Emancipáció kapcsán a közönség részéről (a filmről itt írtunk korábban részletesebben).

„Teljes mértékben megértem, ha valaki még nem áll készen arra, hogy megnézzen.

Abszolút tiszteletben tartom, és hagyok nekik időt, hogy készen álljanak” – mondta a színész a Fox 5-nak. „A stáb tagjai közül sokan viszont karrierjük legjobb munkáját tették le az asztalra, szóval nagyon bízom benne, hogy az én tetteim miatt nem őket fogják büntetni. Ezen a ponton én már csak ezen dolgozom” – tette hozzá.


(via The Hollywood Reporter)