Will Smith saját magával néz farkasszemet Budapesten

Kijött egy trailer a hazánkban forgatott akció/sci-fihez, a Gemini Manhez.

Az Ang Lee által rendezett Gemini Manben a sztár egy elit bérgyilkost játszik, aki váratlanul szembekerül saját fiatalkori kiadásával – sőt: meg kell ölnie. A fiatal ügynök azonban előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését.

A filmben Smith-en kívül játszik még Clive Owen (Közelebb, Az ember gyermeke) és Mary Elizabeth Winstead (Die Hard filmek, A dolog) is. A Gemini Manben a főhős fiatalabb verzióját is maga Will Smith játssza: digitálisan megfiatalították a bravúr kedvéért.

Az akció/sci-fit egyébként évtizedek óta meg akarják valósítani: a Disney-nél már a kilencvenes években elkezdtek dolgozni rajta. Akkor még egy ideig úgy volt, hogy Tony Scott, majd hogy Curtis Hanson rendezi, de a stúdió végül elvetette a projektet, mert a számítógépes effektek akkoriban még nem voltak olyan fejlettek, hogy hitelesen fessen a végeredmény.

A Gemini Man nagy részét hazánkban forgatták (Smith többször is posztolt innen a közösségi médiában), például a Budai várban, a fővárosi Szabadság téren, a Városligetben vagy a Széchenyi fürdőben, így a most nyilvánosságra hozott trailerben a sztárok mellett (mögött) Budapest több jól ismert helyszíne is feltűnik.


(via NME)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu