Will Smith saját magával néz farkasszemet Budapesten

Kijött egy trailer a hazánkban forgatott akció/sci-fihez, a Gemini Manhez.

Az Ang Lee által rendezett Gemini Manben a sztár egy elit bérgyilkost játszik, aki váratlanul szembekerül saját fiatalkori kiadásával – sőt: meg kell ölnie. A fiatal ügynök azonban előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését.

A filmben Smith-en kívül játszik még Clive Owen (Közelebb, Az ember gyermeke) és Mary Elizabeth Winstead (Die Hard filmek, A dolog) is. A Gemini Manben a főhős fiatalabb verzióját is maga Will Smith játssza: digitálisan megfiatalították a bravúr kedvéért.

Az akció/sci-fit egyébként évtizedek óta meg akarják valósítani: a Disney-nél már a kilencvenes években elkezdtek dolgozni rajta. Akkor még egy ideig úgy volt, hogy Tony Scott, majd hogy Curtis Hanson rendezi, de a stúdió végül elvetette a projektet, mert a számítógépes effektek akkoriban még nem voltak olyan fejlettek, hogy hitelesen fessen a végeredmény.

A Gemini Man nagy részét hazánkban forgatták (Smith többször is posztolt innen a közösségi médiában), például a Budai várban, a fővárosi Szabadság téren, a Városligetben vagy a Széchenyi fürdőben, így a most nyilvánosságra hozott trailerben a sztárok mellett (mögött) Budapest több jól ismert helyszíne is feltűnik.


(via NME)