Wonder Woman 1984: közelebb kerülhetünk a Csodanő fő ellenségéhez

Nézd meg az októberre halasztott szuperhősfilm új kedvcsináló videóját, amelyben többet is megtudhatunk a főhősnő Kristen Wiig által alakított ellenlábasáról!

A Warner Bros. stúdió valószínűleg sejti, hogy a rajongók már nagyon várják a Wonder Woman 1984 premierjét, hiszen azt 2019 végéről először 2020 júniusára, ezt követően a koronavírus miatt augusztus közepére, majd végül október 2-ra (a magyar mozikban október 1-jére) halasztották.

A sok csúszás közepette a filmesek most egy új előzetessel kedveskednek nekünk, amelyben valamivel többet tudhatunk meg az eddig meglehetős homály fedte karakterről, a Kristen Wiig (Koszorúslányok) alakította Cheetah-ról, Wonder Woman új ellenségéről.

A 2017-es Wonder Woman folytatásaként készült filmben az eredeti nevén Barbara Ann-nek hívott figura eleinte barátja és szövetségese a főhősnőnek – erről a friss trailerben egy, a két nő között zajló intim beszélgetés árulkodik. Az azonban semmi jót nem ígér, hogy a videó nyitányában a Csodanő azt mondja: „mit tettél, Barbara?”

Ezenkívül magának Barbarának a szavai is arra utalnak, hogy barátból időközben ellenséggé vált:

„Nem akarok olyan lenni, mint akárki. Csúcsragadozó akarok lenni”

– mondja Cheetah (Gepárd). Mindez talán sovány új infónak tűnik, de még mindig több, mint amit a stúdió eddig elárult a karakterről. Cheetah külsejére ugyanakkor a filmhez készült Mattel játékok fotója alapján már lehetett következtetni.


(via Independent)