Wonder Woman azt szeretné, hogy Halle Berry legyen a szeretője

Gal Gadot szerint ha Csodanő leszbikus, akkor az egykori Macskanő is szerepelhetne a Wonder Woman 2-ben.

Gal Gadot, a Warner szuperhősfilmjeinek Csodanője a Good Night with Guy Pines című, izraeli talkshow-ban beszélt arról, hogy ha a karaktere valóban leszbikus vagy biszexuális, akkor a szerelmét Halle Berrynek kellene eljátszania a 2017-es Winder Woman folytatásában - írja a Batman-news.com.

Az izraeli születésű, 31 éves egykori szupermodell csupa jót mondott az interjúban az 50 éves kolléganőjéről, aki korábban olyan szuperhősfilmekben szerepelt , mint a régi X-Men-filmek és a Macskanő). Amikor a riporter megkérdezte, a Wonder Woman folytatásaiban melyik színésznőt szeretné, ha eljátszaná a leszbikus szeretőjét, ezt felelte:

Halle Berry! Ő annyira gyönyörű! Wow! Csodálatos nő! Szóval igen, vele szívesen eljátszanám ezt a kapcsolatot.

Wonder Woman leszbikus párkapcsolata egyébként azért lett téma az elmúlt ehtekben, mert az egyik DC-s képregényíró, Greg Rucka nemrég azt nyilatkozta egy Comic Conon az egyik képregényportál kérdésére, hogy igen, Csodanőnek simán lehetett a hosszú élete alatt intim viszonya egy másik nővel. Hiszen ugye Diana hercegnő az eredeti képregényekben (és a mostani mozifilmben is)  Themyscira szigetén él együtt egy rakás halhatatlan ókori amazonnal, akik között akár romantikus vagy szexuális kapcsolat is kialakulhatott az évszázadok alatt, hiszen férfiak sosem éltek a szigetükön.

Persze Rucka szerint ezt nem úgy kell elképzelni, hogy Csodanő azt mondja egy másik amazonra és magára, hogy mindketten leszbikusok, hiszen ő például valójában biszexuális. A jövő nyáron mozikba kerülő Wonder Woman is arról fog szólni, hogy Diana beleszeret egy Themyscira szigete mellett lezuhant amerikai pilótába, Steve Trevorba (őt Chris Pine alakítja), és segít neki megnyerni az első világháborút. Viszont ezek szerint ha sikeres lesz a film, a folytatásban akár egy régi amazon szerető is felbukkanhat.

A Wonder Woman egyik érdekessége, hogy a rendezője egy nő, Patty Jenkins. Emellett az is fontos, hogy Csodanő lett az első olyan női szuperhős Hollywoodban, aki nemcsak egy mutatós biodíszlet a férfiak mellett (és nem is csak egy háztetőkön ugráló, álarcos betörő, mint Macskanő), hanem egy klasszikus, sebezhetetlen, repkedő félisten, aki látványosan együtt bandázik más félistenekkel, és most saját eredetfilmet kap.