Zac Efron bekattan a sivatagban - TRAILER

Egyedül kell őriznie egy aranyrögöt a sivatagban, és közben szép lassan megőrül. Előzetes.

Zac Efron mindenre képes, hogy kitörjön végre a tinisztár-szépfiú skatulyájából, még arra is, hogy a külsejét teljes elváltoztatva bekattanjon a sivatagban. Új filmjében, a Goldban ugyanis aranyra vadászó kalandort alakít, aki társával együtt egy gigantikus méretű aranyrögre bukkan az ausztrál sivatagban.

A két férfi egyezségre jut: egyikük elmegy exkavátorért, addig a másik őrzi a rögöt – utóbbi feladat jut Efron karakterének. A férfinek nincs könnyű dolga, a sivatagban mindenféle veszélyek leselkednek rá, egy idő után pedig mentálisan is kikészül a nagy hőségben. Hallucinációi lesznek, és egyre inkább arra gyanakszik, hogy társa átveri, direkt nem jön vissza, hanem megvárja, amíg ő elpusztul, hogy ne kelljen osztoznia a kincsen.

A Gold Anthony Hayes rendezői bemutatkozása, aki egyben Efron társát / ellenlábasát is alakítja a filmben. A sztorit Hayes és a felesége, a korábban jelmeztervezőként dolgozó Polly Smyth közösen írták.

A film január 13-án kerül mozikba a tengerentúlon (esetleges magyar bemutatóról nincs hír), és két héttel később kerül fel az online platformokra.

Via: Collider

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.