Zavarba ejtő az Időcsavar új előzetese

Nagy dobásnak tűnik a Disney új mesefilmje, de az előzetes alapján nehéz eldönteni, hogy különleges lesz, vagy inkább kínos.

Új előzetes jött ki a Madeleine L'Engle 1962-ben megjelent regényének friss Disney-adaptációjához, az Időcsavarhoz. A könyv tizenöt éve nálunk is megjelent, íme a fülszövege:

"Meg édesapja az ötödik dimenzióban való időutazással kísérletezett, és vagy két évvel ezelőtt eltűnt. Most gyerekein, Megen és a kis Charles Wallace-en, valamint barátjukon, Calvinen a sor, hogy megkeressék. Varázslatos, galaxisokon keresztül vezető mentőexpedíciójuk során nem várt ellenséggel találják szembe magukat…"

A film előzetese meglehetősen fura látványt mutat, bár egyelőre inkább a kínos giccs felé hajlik. A főbb szerepekben Chris Pine, Reese Witherspoon,  Zach Galifianakis és Oprah Winfrey, a rendező  Ava DuVernay (Selma). A Disney minden bizonnyal egy franchise nyitó darabjának szánja a filmet, ugyanis L'Engle négy folytatást is írt a regényhez. Március 8-án kiderül, menni fog-e nekik.