Péter Dávid megmondja

Tóth Gabi: Jézus helyett se vitte senki a keresztet

Palik László műsorának legújabb vendége a Pápa előzenekaraként éneklő Tóth Gabi volt, aki elmesélte, hogy szerinte miért támadták őt az emberek.

Több témával is akartam foglalkozni. Például azzal, hogy hogy maradhattam le eddig az Office című sorozatról. Az is eszembe jutott, hogy az RTL Most+ felületéről írok egy kicsit, aminek nem titkolt célja, hogy majd valamikor a legnépszerűbb magyar streaming platform legyen. (Amúgy meglepő dolgok vannak ott, true crime dokusorozatoktól full trash szappanoperáig minden.) Aztán megnéztem, hogy mi volt a Palikék világában. Bingó! Tóth Gabi, aki most a Terror háza szülinapján fog énekelni. Az apropó tehát megvolt, amiért el lehetett hívni vendégnek, így Gabi jött és beállt az őt patyolat tisztára mosdató zuhany alá.

Forrás: Youtube / Palikék világa

 

Palikék nem sorozták vendégüket kemény kérdésekkel, sőt, hagyták, hogy az énekesnő elmondja a saját álláspontját - ami szíve joga -, majd az elhangzott állításokat meg sem kérdőjelezve értettek egyet mindenben. Egy ponton meg is lett említve, hogy egyes médiumok úgy állították be őt, mint aki egyik nap még kipakolta mindenét, majd másnap meg előadja a szűz kislányt. Pedig - állítása szerint - erről szó sem volt. Mert ő vallásos volt ugyan, de nem volt  mindig erős a hite. Egészen mostanáig. Meg attól, hogy vannak tetkói, attól még szeretheti Istent, ugye. A hatalmas közhelypuffogtatások mellett sikerült egy egészen elképesztő nyilatkozatot is tenni.

Eljött a nagy belemenős kérdés ideje. Szerinted miért bántottak? - hangzott el a stúdióban. Mire Tóth Gabi: 

Aki Jézus útjára lép... Helyette se vitte senki a keresztet.

Na. ISTEN ments, hogy bárkire is ráhúzzam a vizes torinói lepedőt, de jól értem, ez most az, amire gondolok?  Itt arról van szó, hogy Tóth Gabi keresztényüldözés áldozata lett? Nem mondom, csak kérdezem.  Teológus legyen a talpán, aki ezt megszakérti. Addig is itt egy full pogány értekezés erről az egész balhéról, amit ezek szerint nem nagyon lehet a hátunk mögött hagyni. 

Röviden tehát: korábban Tóth Gabi azt nyilatkozta, hogy olyan akar lenni, mint Ákos, csak nőben; most viszont emelte a tétet, hisz a fenti nyilatkozat szerint már inkább Jézus akar lenni. De elképzelhető, hogy tévedek.