Készpénzmentes Sportaréna január 1-től

Európában első fedett Arénaként, készpénzmentessé válik a Papp László Budapest Sportaréna. Az Aréna saját mobilalkalmazásának köszönhetően a látogatókat számos új, kényelmi funkció is várja.

2018. január 1-jétől készpénzmentessé válik az Aréna, így a büfékben és a parkolóban kizárólag bankkártyával lehet majd fizetni, aminek köszönhetően jelentősen gyorsul majd a kiszolgálás. Emellett számos más fejlesztés is elérhető lesz, hogy a vendégek számára ne csak a koncert vagy a sportesemény nyújtsa az élményt, hanem az ehhez kapcsolódó szolgáltatások is.

 

 

Teljesen megújult az Aréna beléptetőrendszere is, amely QR kód mellett már NFC képes jegykezelésre is alkalmas. Az Aréna mobilalkalmazást is elindított, ami mindenki számára ingyenesen elérhető. Érdemes már a programok látogatása előtt letölteni, hiszen a megvásárolt jegyek is könnyebben tárolhatók a mobilon, és nem szükséges kinyomtatni őket. Az applikációban kezelt jegyeket a rendszer sokkal gyorsabban felismeri, mint a nyomtatott jegyekről beolvasandó vonalkódokat.

 

 

A jeggyel rendelkezők számára az alkalmazás lehetőséget biztosít büfécsomag, de akár parkolójegy elővásárlására is.

Azok a felhasználók, akik nem rendelkeznek bankkártyával, az Aréna automatáiból feltöltőkártyát válthatnak ki, melyek teljes értékű bankkártyaként szolgálnak, így minden elfogadóhelyen használhatók.

Az Aréna mobilapplikációját innen lehet letölteni.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu