Nyiss az outlet shoppingra!

Szabadtéri környezetben, biztonságos körülmények között újra várja vásárlóit a Premier Outlet, ahol több mint 100 világmárka akár 70%-os kedvezményeket kínál.

A Premier Outletben a vásárlók nyitott passzázson, igényes környezetben, a szabad levegőn járhatják körbe a több mint 100 divatmárkát felvonultató outletcentert. Az üzletek között mindenki megtalálhatja kedvencét és a legújabb divattrendeknek megfelelő ruhadarabokat: Benetton, Gant, Karl Lagerfeld, Devergo, Desigual, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Mango, S.Oliver, Springfield, Woman Secret, Calzedonia, Gas, Guess, Retro, Mustang márkaboltjainkban. A csinos tavaszi-nyári cipőket a Geox, Kazar, Högl, Offices Shoes üzleteinkben érdemes keresni. Ha pedig egy trendi sportruha hiányzik a tavaszi edzéshez, akkor Adidas, Puma, Converse, Helly Hansen, Heavy Tools üzleteinkbe érdemes ellátogatni.

A tavasz derekán, a nyár közeledtével miért ne frissítenéd fel egy kicsit a gardróbod? Hiszen a természet felfrissülésével párhuzamosan érdemes a ruhatáradat és ezzel a hangulatodat is új életre kelteni! Mielőtt beleugrasz a vásárlásba, nézzük a legújabb tavaszi trendeket.

Átmeneti kabát

Idén tavasszal is tarolnak a rövid fazonú, nagy galléros, sok cipzáras farmerkabátok. Ezeket a ruhadarabokat sportos és elegáns szettekhez is remekül kombinálhatod.

Buggyos ujjú felső

Ha igazán trendi szeretnél lenni, akkor szerezz be egy romantikus hatású, 80-as évekből visszatérő, oversize viktoriánus ujjú felsőt. Fontos tipp, ha beleszeretsz egy ilyen darabba, akkor mindenképp egy kevésbé domináns alsóval kombináld.

Minél kisebb, annál jobb

A táskák esetében egyre inkább érvényesül ez a szabály, ha a tavaszi trendeket nézzük. A legújabb talán az apró hátizsák, melybe tényleg csak a legfontosabb dolgok férnek, de a szivárvány összes színében megtalálhatóak, és egyszerűen imádjuk őket.

Farmer

Az elmúlt években annyi fazon került előtérbe, hogy mára az alakodnak és a stílusodnak megfelelően, szinte bármelyikből választhatsz. Idén a mom, a skinny és az egyenes szabásvonalú darabok mellett a kantáros nadrágok és a szoknyák kerülnek előtérbe.

Biztonságos vásárlás a Premier Outletben

Természetesen nekünk a biztonság a legfontosabb, ezért a Premier Outletben a Center Információnál ingyenesen biztosítunk arcmaszkokat a vásárlóinknak. A kézmosás is a megelőzés része, így a passzázson, az éttermeknél és a mosdóknál számos helyen érintésmentes fertőtlenítő állomásokat helyeztünk el. Nem utolsó szempont a folyamatos fertőtlenítés sem, ezért a közösségi tereket egyfajta speciális folyadékpermettel heti rendszerességgel fertőtlenítjük.

Ha neked is fontos a biztonságod, de a kedvet kaptál egy kis shoppingoláshoz, akkor látogass el a Premier Outletbe, hiszen üzleteink akár 70%-os újranyitási kedvezménekkel várnak a megszokott nyitvatartás szerint, mindennap 10:00 és 20:00 óra között! Frissítsd fel velünk biztonságos körülmények között a gardróbodat és légy te a legtrendibb idén tavasszal is! Irány a szabad levegő, vár a biztonságos outlet shopping, mert megéri!

További információ: https://www.premieroutlet.hu