Tippünk karácsonyra!

Végre Magyarországra is megérkeztek a feltölthető ajándékkártyák! Ez az új ajándékozási forma nagyon praktikus, hiszen az ajándékozó tetszés szerinti összeggel töltheti fel, míg a megajándékozott választása szerint sokféle termékre és szolgáltatásra válthatja be. Ugyanakkor eredeti ajandékötlet is.

Itthon az ajándékkártyák legnagyobb választéka található az ajikartyak.hu oldalon: vannak alkalmi kártyáik különböző üzenetekkel és vidám dizájnnal, amiket számos helyen lehet használni, valamint ismert márkák saját ajándékkártyái is: Decathlon, Líra, Butlers, dm, Media Markt, Feldobox, Kazar, Jysk, stb. Ezeket mind megrendelheted webshopjukban, kényelmesen, otthonról. Így nem kell még egy boltban sorban állnod a karácsonyi rohanásban.

Ráadásul elektronikus formátumban, e-kártyaként is elküldhetők az Alkalmi kártyák. Praktikus, ha azonnal kell az ajándék, vagy ha a címzett messze lakik tőled. A megajándékozott pedig okostelefonon bemutatva felhasználhatja a több, mint 250 partner elfogadóhelyen. Ez a megoldás környezetbarát is, mert így nincs plasztikkártya, nincs csomagküldés, nyomtatni sem kell, és ez nekünk nagyon tetszik.

Oldd meg okosan a karácsonyi ajándékozást!

Az AJI kártyák elfogadóhelyeinek teljes listáját és még több információt az alábbi elérhetőségeken találsz:

www.ajikartyak.hu

AJI üzlet: Budapest 1027, Bem rakpart 56. fsz.1 (H-P 9:00-18:00). +36 1 315 23 12