Újra Everness!

Új helyszínen, de a régi hangulattal várja a fesztiválozókat az Everness. A tudatosság ünnepére 300 hazai és külföldi előadó, tréner, oktató érkezik, hogy a látogatókat a testi-lelki egészség és önmaguk felé segítse. Feltűnik majd a Balaton partján – többek között- Sebestyén Balázs, Jakupcsek Gabriella, Bársony Bálint, Gánti Bence, Kriston Andrea, Vianna Stibal, online bejelentkezik Mooji és Ken Wilber.

A mozgás szekciót közel 40 jógaoktató, számtalan rituális és modern táncos formáció képviseli, a zenei paletta pedig színesebb lesz, mint valaha. Alsóörsön zenél majd a multi-instrumentalista Kailash Kokopelli, az idei Fonogram-díjas Belau zenekar, Palya Bea, lemezbemutató koncerttel készül a Samsara Boulevard. A szombat estére az izraeli Anna RF formáció teszi fel a koronát.

Az idei Everness lesz hazánk első igazán zöld fesztiválja, a környezettudatos szemléletmód nevében ugyanis Ökolábnyom Program indul, újrahasznosítható evőeszközökkel, Ökovis kalandokkal, Zöldítő Sátorral és sok más egyébbel találkozhatunk.

Ami még az újításokat illeti, idén a sátrak mellett jól felszerelt mobilházak várják a fesztiválozókat, valamint lesz bőven parkolóhely is. Az Everness továbbra is családbarát, 14 éves korig a belépés és a szállás is ingyenes, illetve szívesen látják a jólnevelt házikedvenceket is.

Everness Fesztivál: Alsóörs (Pelso Camping) 2017. június 20 - 25.

Jegyvásárlás: http://www.everness.hu/hu/jegyek

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu