Morning Show: itt a vége?

Most úgy tűnik, hét év után a mai volt az utolsó Morning Show-adás a ClassFM-en Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel – írta meg az Index.

Tegnap még az volt a „biztos”, hogy a mai naptól kezdve november 19-ig, a ClassFM éterbeli elhallgatásáig csak bestof Morning Show műsorokat sugároznak, de ez ma reggel megdőlt, ugyanis Balázsékat végül beengedték a rádió épületébe, és megcsinálhatták a mai adást, melyet a Facebookon is közvetítettek; az élő adást a Morning Show és Balázs hivatalos oldalán 37 ezren követték.

Az Index arról is ír, hogy a mai adásban leadták a Testament nevű thrash-metal zenekar egyik számát, ami azt is jelentheti, hogy a műsorvezetők már letettek a további adásokról. Balázs negyed tízes bejelentkezésében annyit tett hozzá a meglehetősen kaotikus információhalmazhoz, hogy azért ez az utolsó adás, mert nem tudni, mi fog történni délután. A műsor előtt Sebestyén Balázs egy újságírói kérdésre még így reagált;

Meg fogunk szólalni, lesz adás, de azt most kitaláljuk, milyen formában, milyen minőségben

A mostani állapot szerint tehát annyi a biztos, hogy semmi sem biztos.

Mint ismeretes, a ClassFM lejárt frekvenciaengedélyét nem hosszabbította meg a Médiatanács, sőt pályázatot írt ki rá. Mivel a rádió fellebbezett, a frekvenciát a bírósági döntésig senki nem használhatja, a ClassFM pedig november 19-től az interneten folytatja működését.