5 rejtett kincs a Netflixen, amit bűn lenne kihagyni

Láttad már Drew Barrymore és Timothy Olyphant vicces horrorsorozatát? Jöhet a német Stranger Things, ami olyan tömény, hogy felrobban tőle az agyad?

Lucy Liu romkomban szerepel, spanyol rablók veszik be magukat a Királyi Pénzverdébe, a németek válasza a Stranger Thingsre pedig olyan tömény, hogy felrobban tőle az agyad! A brit The Independent magazin összeállított egy jókora merítést a Netflix rejtett kincseiből – ezek közül mutatjuk most be az öt legizgalmasabbat, amivel a streaming platform magyar előfizetői is nyugodtan tehetnek egy próbát, nem fogják megbánni!

 

Sötétség / Dark

Forrás: Netflix

 

Íme a németek válasza a Stranger Thingsre! Az eddig három évadot megélt, furcsa misztikus sorozat középpontjában egy gyermek eltűnése áll. Négy család indul el kétségbeesetten a felkutatására, miközben egy három generációt érintő, elképesztő rejtélyre derítenek fényt. A PORT.hu kritikusa korábban azt írta a sorozatról, hogy hihetetlenül tömény, és felrobbantja az agyad!

 

A nagy pénzrablás / Money Heist

Forrás: Netflix

 

Ebben az izgalmas spanyol akciófilm-sorozatban (ami már májusban is az egyik legnépszerűbb produkció volt a Netflixen!) nyolc rabló túszokat ejt, és bezárkózik a Spanyol Királyi Pénzverdébe, miközben egy bűnöző lángelme a rendőrséget a tervének végrehajtása érdekében manipulálja.

 

3%

Forrás: Netflix

 

Izgalmas brazil akciófilm-sorozat, amelyben Az éhezők viadalát ötvözték A visszatérők (The 100) című posztapokaliptikus tiniszériával. A 2016-tól futó produkció egy olyan jövőben játszódik, ahol az elit a nyomornegyedektől távol, egy paradicsomi szigeten él, és mindenki másnak csak egyetlen esélye van, hogy csatlakozzon a lakosság kiváltságos 3 százalékához, akiknek paradicsomi élet jut osztályrészül.

 

Dél-kaliforniai diéta / Santa Clarita Diet

Forrás: Netflix

 

Drew Barrymore és Timothy Olyphant ebben a horrorvígjátékokat idéző, fergeteges tévésorozatban átlagos ingatlanügynök-házaspárként éldegél. Csakhogy a feleség sorsfordító változásokon megy keresztül, és a halál, valamint a pusztulás útjára lép – persze a jó értelemben.

 

A szerelem asszisztensei / Set It Up

Forrás: Netflix

 

Lucy Liu 2018-as romantikus vígjátékában két agyondolgoztatott asszisztens megpróbál megszabadulni a rájuk tornyosuló munkától, ezért együtt kieszelnek egy tervet: összehozzák munkamániás főnökeiket egymással.