86 új filmet és igazi sztárparádét ígér 2022-re a Netflix

Már az idei évet beharangozó előzetesben is annyi ismert színész van, hogy csak a névsorral megtelne egy cikk: Ryan Reynolds, Jamie Foxx, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Jennifer Lopez, Halle Berry, Chris Hemsworth, Jason Momoa, Lindsay Lohan, Daniel Craig, Kate Hudson, Dave Bautista, Edward Norton, Henry Cavill és Ethan Hawke is minket fog szórakoztatni ebben az évben.

A Netflix nem kevesebb mint 86 új filmet ígér a 2022-es esztendőre a nemrégiben közzétett vadonatúj kedvcsináló előzetese alapján. A trailer tele van A-listás szereplőkkel, Jamie Foxxtól és Chris Hemsworth-től kezdve Ryan Goslingon át az egykori botrányhősnő Lindsay Lohanig, aki az utóbbi években nem igazán volt már benne a köztudatban.

A Netflix megjelenési ütemterve közel heti két filmet tesz ki, ezek közül 61 angol nyelvű lesz, melyek mellé 20 nem angol nyelvű alkotás és 5 animációs film is érkezik. A legnagyobb címek között szerepel a Texasi láncfűrészes mészárlás rebootja, a várva várt Marilyn Monroe-életrajzi film, a Blonde, valamint a Falling for Christmas Lindsay Lohannel és a Glee-ből ismert Chord Overstreettel.

Emellett érkezik a Tőrbe ejtve folytatása, a Knives Out 2 is, Rian Johnson rendezésében, olyan sztárokkal a főszerepben, mint Daniel Craig, Kate Hudson, Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline, Jessica Henwick és Ethan Hawke. A népszerű streaming platform állítólag egy 450 millió dolláros megállapodással szerezte meg a következő két Tőrbe ejtve exkluzív vetítési jogait. Nem csoda: a film 2019-ben hatalmas kasszasiker volt a mozikban, és 311,4 millió dolláros bevételt generált.

Az új Netflix-trailerben szerepel még a fentiek mellett a Russo testvérek The Gray Man című filmje Ryan Gosling főszereplésével, Jamie Foxx vámpírsztorija, a Day Shift, az Enola Holmes 2 Millie Bobby Brownnal és Henry Cavill-lal, valamint Charlize Theron regényadaptációja, a School For Good And Evil. De felbukkan Jennifer Lopez, Ryan Reynolds, Halle Berry, Chris Hemsworth, Jason Momoa, Mark Wahlberg, Kevin Hart és Queen Latifah is.

Forrás: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

 

Érdekesség, hogy egy friss brit kutatásból nemrég az derült ki, hogy hiába vannak tele a Netflix-produkciók brit sztárokkal, az Egyesült Királyság közönsége tavaly háromszor annyi időt töltött az ottani közszolgálati tévéadó, a BBC nézésével, mint a Netflix tartalmaival.

(via NME.com & The Independent)

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.