A fájdalom ügynöke lesz Emily Blunt a Netfixen

Az Oppenheimer sztárja Chris Evans oldalán keveredik bele egy csúnya ügybe A fájdalom ügynökei című thrillerben. Nézd meg a rövid előzetest!

A streaming óriásra október 27-én érkező alkotás, eredeti címén a Pain Hustlers sztorija szerint Blunt egy Liza nevű egyedülálló anya, aki,

hogy jobb életet biztosítson a lányának, egy hanyatló gyógyszerészeti startupnál kezd dolgozni, egy Pete nevű fickó (Evans) keze alatt.

A nő egyenesen tarol az új munkában, és csak úgy dől a lé, ám kiderül, hogy mindezt egy veszélyes panamázás teszi lehetővé, aminek beláthatatlanok a következményei. A cég, ahol Liza dolgozik, egy újfajta, ópiát alapú fájdalomcsillapítót árul (innen a cím), ami nagyon hatásos a rákbetegek körében, ám a termék sikere nemcsak egy csomó pénzt hoz a nőnek és partnereinek, de kábítószerfüggők tömegeit az országnak.


A Dopesickbe / A gyilkos csodaszerbe oltott A Wall Street farkasaként működő alkotást a több Harry Potter-film direktoraként ismert David Yates rendezte,

és Blunton és Evansön kívül szerepel benne Catherine O’Hara és Andy Garcia is.

A film a netflixes premier előtt, szeptember 11-én bemutatkozik a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. A streaming óriás egyébként a tavalyi Cannes Film Marketen (Marché du Film), a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon belül megrendezett „filmvásár”-on csapott le rá, 50 millió dollár körüli összegért. Mi már nagyon várjuk, hogy láthassuk!


(via The Hollywood Reporter)

 

Bővebben A gyilkos csodaszerről és társairól

13 idegfeszítő film és sorozat, ami sokkoló igaz történeteken alapul

A Netflix új szenzációja, a Painkiller, magyarul a Gyilkos csodaszer sikere után megnéztük, hogy milyen ehhez hasonló sorozatok, filmek készültek hasonlóan dermesztő igaz történetek alapján.

Tovább