A legnagyobb sztárok érkeznek a Netflixre

Michael Keaton, Melissa McCarthy, Halle Berry, Ben Affleck, Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Benedict Cumberbatch, Leonardo DiCaprio és Idris Elba új filmjeit is bemutatja a streamelős óriás az év utolsó harmadában.

  • Szeptember 3.: Mennyit ér egy élet? (Worth)

A szeptember 11-i támadások nyomán az ügyvédnek az érzelmekkel is számolnia kell, miközben dollárban próbálja kifejezni az elvesztett életek értékét. Valós események alapján, Michael Keaton és Stanley Tucci főszereplésével

  • Szeptember 10.: Kate

A Tokióban tevékenykedő kegyetlen bérgyilkost megmérgezik az utolsó munkanapján. 24 órája van, hogy kiderítse, ki akarja a halálát, majd bosszút álljon az illetőn. Mary Elizabeth Winstead és Woody Harrelson főszereplésével.

  • Szeptember 24.: A seregély (The Starling)

A St. Vincent rendezőjének újabb érzelmes filmjében Melissa McCarthy egy gyászoló asszonyt alakít, akinek a nyugalmát feldúlja egy seregély. A Kevin Kline által alakított szakértő próbál segíteni neki – de az út hosszabb és jelentőségteljesebb lesz, mint gondolnák.

  • Október 1.: A bűnös (The Guilty)

Az azonos című kiváló 2018-as dán thriller amerikai remake-jében Jake Gyllenhaalt láthatjuk annak a készenléti diszpécserként dolgozó felfüggesztett rendőrnek a szerepében, akit a segélyvonalon egy nap egy olyan nő hív fel, akit éppen elrabolnak.

  • Október 20.: Ezek vagyunk mi (Stuck Together)

A francia komikus, Dany Boon által rendezett vígjáték a karantén hónapjai alatt játszódik, és azt mutatja be, hogyan próbálja meg hét család túlélni a helyzetet. Boonon kívül a filmben játszik Yvan Attal és egy másik híres francia nevettető, François Damiens is.

  • Október 29.: A tolvajok hadserege (Army of Thieves)

A halottak hadserege című film előzményében egy titokzatos nő beszervezi Dietert, a banki pénztárost, hogy segítsen kirabolni feltörhetetlennek hitt széfeket Európában.

    • November 3.: A vadnyugat törvényei szerint (The Harder They Fall)

    Westernfilm egy banditáról, aki megtudja, hogy ellenségét kiengedik a börtönből, ezért összecsődíti a bandáját, hogy bosszút álljon rajta. Idris Elba, Zazie Beets, Delroy Lindo, LaKeith Stanfield és Regina King főszereplésével.

    • November 10.: Passing

    Rebecca Hall színésznő Tessa Thompson és Ruth Negga főszereplésével forgatott bemutatkozó rendezésének egyelőre sajnos szintén nem találtuk nyomát a magyar Netflixen, de novemberig még akármi is történhet.

    • November 12.: Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice)

    Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot főszereplésével készült akciókomédia, amelyben egy Interpol-ügynök próbálja levadászni a világ legkeresettebb műkincstolvaját. Várós!

    • November 19.: tick, tick…BOOM!

    Lin Manuel-Miranda önéletrajzi musicalje Andrew Garfield főszereplésével. Manuel-Miranda a Hamilton című Broadway-musical révén vált híressé – nálunk ugyan kevésbé ismert, de érdemes odafigyelni a munkáira.

    • November 24.: Megsebezve (Bruised)

    Halle Berry bemutatkozó rendezése, amelyben egy bukott MMA-versenyző visszatér a ringbe, hogy utat találjon a fiához, akiről még születésekor lemondott.

    • Valamikor novemberben: A Boy Called Christmas

    Angol sztárparádéval (Toby Jones, Maggie Smith, Sally Hawkins, Jim Broadbent, Stephen Merchant), Kristen Wiigel és a Trónok harcából ismert Michiel Huismannal készült karácsonyi mozi, aminek egyelőre szintén nincs nyoma a magyar Netflixen.

    • Valamikor novemberben: A Castle for Christmas

    Brooke Shields és Cary Elwes főszereplésével forgatott családi film. A magyar Netflix-premier egyelőre nem ismert.

    • December 1.: A kutya karmai közt

    A zsarnokoskodó, ám vonzó farmer gúnyos kegyetlenséggel reagál, amikor a fivére hazaállít újdonsült feleségével és kisfiával, amíg be nem következik egy váratlan fordulat. Jane Campion új filmje Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst és Jesse Plemons főszereplésével.

    • December 3.: Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas

    A nálunk is népszerű Shaun, a bárány-sorozat karácsonyi felvonását egyelőre szintén nem találtuk a magyar Netflixen.

    • December 10.: The Unforgivable

    Sandra Bullock, Jon Bernthal, Viola Davis és Vincent D'Onofrio főszereplésével forgatott filmdráma, amelyben egy erőszakos bűncselekmény miatt elítélt nő megpróbál visszatérni a társadalomba, amely nem hajlandó elfelejteni a bűnét. A magyar premierről egyelőre nincs adat.

    • December 15.: Isten keze (È stata la mano di Dio)

    Paolo Sorrentino (A nagy szépség, Ifjúság) új, eddigi legszemélyesebb filmje egy fiatal fiú felnőtté válásáról a nyolcvanas évek zűrös Nápolyában.

    • December 24.: Ne nézz fel! (Don’t Look Up)

    Az Adam McKay által rendezett szatíra két csillagász sztorija, akik hiába próbálják meggyőzni az embereket egy pusztító meteor becsapódásáról. Igazi sztárparádé Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Meryl Streep, Jonah Hill, Mark Rylance és sokan mások főszereplésével.

    • December 31.: The Lost Daughter

    Maggie Gyllenhaal a nálunk is népszerű titokzatos olasz írónő, Elena Ferrante Nő a sötétben című regénye alapján forgatott bemutatkozó rendezése, amelyben egy középkorú, magányos nő (Olivia Colman) tengerparti nyaralása során a megszállottjává válik egy fiatal anyának (Dakota Johnson) és gyermekének, miközben saját traumatikus múltjával is szembesül.


    (via The Hollywood Reporter, Deadline, Netflix Magyarország)