A Netflixen debütál Halle Berry első rendezése

A Bruised (Megsebezve) pont olyan, mint egy „női Rocky-film”: egy bunyósról szól, aki nagyon mélyre került, de muszáj összeszednie magát.

Túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy Halle Berry első rendezése, a Bruised egy „női Rocky-film”, mert nemcsak egy nagyon mélyre került MMA ketrecharcos kálváriájáról szól, de az 55 évesen is bomba formában lévő színésznő saját maga alakítja a főszerepet (ahogy Sylvester Stallone is önmagát instruálta rendezőként a Rocky 2-3-4-ben és a Rocky Balboában). Íme a szó szerint ütős előzetes a Netflix kínálatába november 24-én felkerülő filmhez:

Halle Berry tehát egy Jackie Justice nevű, valaha ünnepelt, azóta megszégyenülve visszavonult, takarítónőként dolgozó ketrecharcost alakít a Bruised című filmben. Jackie-t az utolsó meccse után a menedzsere és élettársa, Desi (Adan Canto) visszacsábítja a ringbe néhány brutális, illegális underground verekedés erejéig. Csakhogy a nagy visszatéréshez vezető útja váratlanul kisiklik, amikor felbukkan az ajtajában a kisfia, Manny (Danny Boyd, Jr.), akit Jackie még csecsemőkorában hagyott magára, és most már nem akarja elrontani a második lehetőségét arra, hogy felelősségteljes anya legyen belőle.

A bunyós jeleneteket a színésznő saját maga csinálta meg, többek között emiatt is van annyira jó formában mostanában, és most már érthető, hogy az elmúlt években miért villantott annyiszor kockahasat a közösségi oldalain előszeretettel mutatott gyúrós fotóin. (via Hollywood Reporter & Uproxx)