A Netflixre érkezik a Csibefutam 2.

23 év után folytatódik az imádni való animációs film, Csibefutam: A csirkefalatok hajnala címmel, a Netflixen. Nézd meg az előzetesét, hogy te is annyira várod, mint mi!

Általában elég gyanús, ha két folytatás között ekkora a kihagyás, de a Csibefutam második részének most nyilvánosságra hozott előzetese kifejezetten ígéretes. Az azóta klasszikussá vált, 2000-ben bemutatott stop motion animáció, a Csibefutam az elsősorban a Wallace és Gromit-filmek révén ismert Aardman stúdió (és a DreamWorks) berkeiben készült, Peter Lord és Nick Park rendezésében.

Habár a Csibefutam: A csirkefalatok hajnalát nem ők jegyzik, hanem egy másik neves animációs filmes, Sam Fell (Elvitte a víz, Cincin lovag, ParaNorman), szemmel láthatóan a régi kedvenc szellemében készült. A sztori is nagyon frappáns, hiszen míg a múltkor tollas hőseink ki akartak törni egy farmról, most be akarnak törni valahova.


A hivatalos tartalomismertető szerint Rozsda, Rocky és a többiek számára hatalmas a tét, amikor az emberi világ veszélyei követik őket. Semmi sem állhat az útjukba, hogy megmentsék csirketársaikat, még akkor sem, ha kockára kell tenniük nehezen megszerzett szabadságukat.

Ezúttal betörnek!


A december 15-én érkező animációs filmben ezúttal (is) olyan színészeket hallhatunk szinkronizálni (és ezúttal tényleg hallhatjuk őket, tekintve, hogy streamről van szó), mint

Bella Ramsey (Rozsda és Rocky lányának, Mollynak kölcsönzi a hangját), Thandiwe Newton (Rozsda), Imelda Staunton (Husi), Jane Horrocks (Csipa) vagy Miranda Richardson (a főgonosz, Tepsiné).


(via Uproxx)