A Szarvasbébi főszereplője sem egy ártatlan kiscserkész

A producerek a Netflix-sorozat írója és főszereplője egyik „megkérdőjelezhető” ügyében vizsgálódtak.

Hatalmasat megy a Netflixen a Szarvasbébi című sorozat, melyet Richard Gadd írt, rendezett és még saját magát is ő alakítja a valós eseményeket feldolgozó szériában. A sorozat középpontjában Gadd és az őt éveken át zaklató nő áll, így nem csoda, hogy a nézők elkezdtek utánajárni a történet mögött húzódó igazságnak. Bár megkérték őket, hogy ne kutassák fel a szériában szereplő hölgyet, a nő azóta fenyegető üzeneteket kap. Most viszont Gadd került reflektorfénybe, mivel állítólag szakmaiatlanul viselkedett a szereplőválogatáson.

Reece Lyons az X-en (korábban Twitter) írt arról, hogy Gadd szerinte összekevert „egy munkamegbeszélést a randevúzással.” Lyons azt állította, hogy a Gadd mesélt neki a készülő sorozatról, amiben a volt barátnője, egy transz lány szerepére kérte fel, mire ő azt mondta, hogy érdekli a dolog, beszéljen az ügynökével.

Aztán két héttel később kapott egy SMS-t a férfitől, hogy nincs-e kedve folytatni a románcot.

Zavarba jött, és nem tudta, mit reagáljon, és az hogyan befolyásolja majd a részvételét a sorozatban. A szerepet végül Nava Mau kapta meg, Gadd szerint azért, mert a producerek egy ismertebb sztárt szerettek volna. Mikor Lyons rákérdezett, hogy mi van kettejük közt, Gadd állítólag azt válaszolta:

„Ez nem fog működni. Túlságosan konfrontatív vagy nekem.”

a háttér

Íme a rémisztő igazság a Netflix új sorozata mögött!

A Szarvasbébi egy női szexuális ragadozó által zaklatott komikus történetét meséli el, megtörtént események alapján.

Tovább

 

Miután az áprilisi bejegyzés elterjedt a közösségi médiában, a sorozat mögött álló produkciós cég, a Clerkenwell Films megvizsgálta az ügyet, és megállapították, hogy a humorista nem viselkedett szakmaiatlanul.

 

(via Independent)