A szülinapos Bobby Farrelly online és tévében nézhető filmjei

Június 17-én ünnepli 63. születésnapját a fiatalabb Farrelly fivér, aki testvérével együtt a filmtörténelem legízléstelenebb, ennek ellenére/éppen ezért legviccesebb vígjátékait rendezte. Ezek közül a következőket tudod záros határidőn belül megnézni a jeles esemény alkalmából.

Tökös tekés (1996)

Roy Munson (Woody Harrelson) számára a bowling maga az élet: a biztosan gördülő siker, a tuti tarolás és a hanyatt vágódó babák. Úgy bowlingozik, ahogy előtte még senki. Csak aztán valaki belegyömöszöli egy kugligépbe, és ő a baleset következtében elveszti fél kezét és vele együtt a célzóképességét. Ezután kénytelen zülléssel és nők hajkurászásával tölteni az idejét. Ám egyszer csak újra felcsillan a remény... Találkozik egy sráccal (Randy Quaid), aki olyan tehetséges, mint ő volt ifjúkorában, de nem akar kuglisztár lenni. Szűzies életmódot folytat, nem iszik és még imádkozni is szokott elalvás előtt. Roy úgy dönt, hogy ez így nem mehet tovább: tökös tekést kell faragnia ebből a srácból, még ha a fene fenét eszik is!

A tévés sugárzásokon kívül a film elérhető az HBO GO és a Horizon GO kínálatában is.

Keresd a nőt! (1998)

A filmben Ted (Ben Stiller) a suli legjobb nőjével, Maryvel (Cameron Diaz) fog a szalagavatón feszíteni. Hát feszíteni ugyan feszít, de egész mást és egész máshol: a nagy napon ugyanis Ted sikeresen becsípi férfiúi ékességét a nadrágja cipzárjába. Ez természetesen a lányos háznál történik, az egész família szeme láttára. Ezután eltelik 13 év, és Ted rájön, hogy egyetlen nőt szeretett egész életében, Maryt, akinek a sajnálatos események óta nyomát vesztette. Felbérel hát egy másodosztályú bájgúnárt, aki magándetektívnek mondja magát (Matt Dillon), hogy derítse ki, hol él és mit csinál most a gyönyörű Mary. A detektív nemcsak megtalálja a lányt, de azonnal bele is szeret. Ezzel azonban nincs egyedül: az ellenállhatatlan Marynek egész kis rajongótábora van, amelyhez hamarosan Ted is csatlakozik.

A tévés sugárzáson kívül a film elérhető az Apple iTunes és a Google Play Movies kínálatában is.

Én és én meg az Irén (2000)

Charlie (Jim Carrey) szelíd, mint a bárány, vetélytársa, Hank viszont bosszúálló, perverz disznó. Valójában viszont a két fickó egy és ugyanaz. A Rhodes Island-i rendőrség skizofrén járőrének kettéhasadt két fele ugyanazt akarja. Irénre (Renée Zellweger) viszont más is vágyik: a maffia. Csak nem megkérni akarja, hanem levágni a kezét. A lány menekül, egyetlen segítsége egy testben élő két barátja, akik, miközben szerelmüket óvnák, megpróbálják kiütni egymást a nyeregből.

A tévés sugárzásokon kívül a film elérhető az HBO GO, az Apple iTunes és a Google Play Movies kínálatában is.

A nagyon nagy ő (2001)

Hal Larson (Jack Black) nem valami nagy szám, de igényei és kritikus megjegyzései azok vannak, ha nőkről van szó. De a kutya se megy el vele, ezért kihasználja a váratlan lehetőséget: Tony, a motivációs guru felajánlja, hogy hipnózissal segít rajta. A gyors kezelés után Hal csak a nők belső értékeit veszi észre. Nemsokára vadul szerelmes lesz a kövér Rosemarybe (Gwyneth Paltrow). Szintén pancser barátja, Mauricio (Jason Alexander) rá se ismer, és mielőtt végzetesre fordulna Hal sorsa, minden eszközzel azon dolgozik, hogy visszaterelje a helyes útra.

A tévés sugárzáson kívül a film elérhető a Horizon GO, az Apple iTunes és a Google Play Movies kínálatában is.

Agyő, nagy Ő! (2007)

Nászútjának harmadik napján Eddie Cantrow (Ben Stiller) úgy érzi, végre megtalálta az igaz szerelmet. Csak sajnos nem az újdonsült ara személyében. A sokévnyi agglegényélet, illetve apjának és legjobb barátjának állandó zrikálása lassacskán megérleli Eddie-ben a felismerést, hogy bizonyára túl válogatós, amikor csajozásra kerül a sor. Így aztán amikor véletlenül megismerkedik egy csábos, Lila nevű szőkeséggel (Malin Akerman), és a viszony édes románccá fejlődik, Eddie nem teketóriázik sokat, megkéri a lány kezét. Ám amint az ifjú pár jobban megismeri egymást a kaliforniai partvidéken utazgatva, Eddie kezd rájönni, hogy szörnyű hibát követett el. Nem sokkal azután, hogy elérnek az egzotikus mexikói nyaralóhelyre, Eddie beleszeret a talpraesett Mirandába (Michelle Monaghan), akinek fogalma sincs arról, hogy Eddie nászúton van. Eddie-nek tehát valahogy ki kell szabadulnia néhány napos házasságából, nehogy elveszítse álmai asszonyát.

A tévés sugárzásokon kívül a film elérhető az Apple iTunes kínálatában is.